Shop de jaren '60 stijltrend van de midi-laars met minirok uit 'Once Upon a Time in Hollywood'

De jaren '60 trend is perfect voor de overgangsperiode tussen zomer en herfst, die in Nederland op dit moment al in volle gang lijkt te zijn.

margot-robbie-once-upon-a-time-in-hollywood-mini-rok-midi-laars
Once Upon a Time in Hollywood

Margot Robbie blijkt de nieuwe rode loper-ster te zijn door de verrassende outfits die de actrice op de rode loper toont om haar nieuwste film Once Upon a Time in Hollywood te promoten. Maar ook het personage dat Robbie in de film speelt, Sharon Tate, blijkt een stijlinspirator met een veel voorkomende look in de nieuwste Quentin Tarantino film: de combinatie van de minirok met een midi-laars. De jaren '60 trend is perfect voor de overgangsperiode tussen zomer en herfst, die in Nederland op dit moment al in volle gang lijkt te zijn.

Margot Robbie minirok midi-laars Once Upon a Time in Hollywood
Margot Robbie in Once Upon a Time in Hollywood.
Sony Pictures

Midi-laars en minirok

Hoewel de resterende zomerdagen misschien net te warm zijn voor coltruien met blazers, is deze transitiefase perfect voor het afwisselen van blote voeten met een lange broek of blote benen met bedekkende schoenen. Populair in de late jaren '60 was de combinatie tussen ultra-korte minirokjes in combinatie met halfhoge laarzen. Ook op de catwalk was deze combinatie te zijn tijdens de presentaties van de Herfst/Winter 2019 shows. Modehuizen als Blumarine en Dsquared2 toonden de stijltrend in hun nieuwe collecties.

Fashion model, Fashion, Fashion show, Clothing, Runway, Shoulder, Joint, Footwear, Knee, Pattern,
Blumarine herfst/winter 2019
Imaxtree

De trend geeft een frisse kijk op het stijlen van laarzen, die in combinatie met een minirok perfect zijn voor de laatste, in temperatuur dalende zomerdagen. Vooral A-lijn minirokjes in combinatie met een stevige laars maken de look tot één geheel. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte faux leather-rok van Topshop in combinatie met soklaarsjes of ga voor een kleurrijke look met een A-lijn rok van Ganni en afzaklaarzen van ba&sh.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl