Rihanna's invulling van #hotgirlsummer met vriend Jameel: een twist op de sweater dress

Rihanna werd met haar moeder en vriend gesignaleerd bij restaurant Mason gekleed in een look van Nanushka.

Clothing, Fashion, Shoulder, Leg, Dress, Joint, Footwear, Fashion model, Outerwear, Thigh,
Getty Images

Rihanna is deze week op pad met haar moeder en vriend, de welvarende Saudi-Arabische entrepreneur Hassan Jameel, in Californië. Zo ging de muzikant en beautymagnaat uit eten bij Mason in Santa Monica. Hiervoor liet ze haar idee van #hotgirlsummer gelden. Voor wie deze hashtag heeft gemist: het is een meme die viraal ging, waarmee je vooral je eigen ding doet zonder je (ogenschijnlijk, althans, we hebben het hier over Instagram) je druk maakt om wat anderen vinden. Rihanna koos in ieder geval voor een taupekleurige sweaterdress van het Hongaarse nichelabel Nanushka, een klassieker die ook ideaal is voor het aankomende najaar.

Sweater dressing

Natuurlijk gaf Rihanna een geheel eigen draai aan de look. Een sweaterdress kan ruim en relaxed aanvoelen, maar je kunt ook kiezen voor zo'n exemplaar met dijhoge split. Voor zwoele zomeravonden (die we in Nederland op het moment helaas een beetje moeten missen) kiest ze ook voor een hoogglanzende highlight op jukbeenderen en benen met Fenty Beauty's cult-luminizer Body Lava. Verder droeg ze een felrode lip (inmiddels een beautysignatuur van haar) en het ravenzwarte haar omhoog. Die leg reveal is bovendien niet compleet zonder de perfecte pedicure, waarvoor RiRi koos voor blanche polish als in contrast met haar glinsterende stiletto's. Ondertussen proberen Rihanna en Jameel hun relatie zo privé mogelijk te houden, maar ze zijn inmiddels al zeker een jaar aan het daten. De laatste keer dat er foto's van het koppel verschenen was tijdens een vakantie met zijn familie aan de Amalfi-kust. Hij heeft in Rihanna in ieder geval een goedgeklede partner-in-crime gevonden, die hier voor een winnende zomerlook gaat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl