Het klassieke muiltje is de perfecte transitie-schoen van zomer naar herfst

Shop het muiltje om je look af te maken tijdens de laatste zomerperiode en de eerste herfstdagen.

muiltje-transitie-schoen-zomer-herfst
Christian VierigGetty Images

De zomer komt langzaam tot een eind en met deze Nederlandse versie van de zomer kunnen we eigenlijk al praktisch zeggen dat de herfst begonnen is. Het is tijd om de zomerse sandalen achter je te laten en een betrouwbare klassieker te omarmen om je door de beginnende herfstdagen te helpen; het muiltje. De perfecte schoen om in stijl voor de dag te komen tijdens het koelere seizoen.

People, Yellow, Fashion, Street fashion, Dress, Outerwear, Architecture, Temple, Photography, Fashion design,
SØREN JEPSEN

Muiltjes

We willen het gevoel van blote voeten in zomerse schoenen nog niet helemaal opgeven, en daar komen muiltjes goed van pas. De schoen biedt een bedekte, maar meer bevrijdende optie dan een laars of instapper, ideaal voor de overgangsperiode van de zomer naar de herfst. De lage hak is perfect voor dagelijks gebruik en de kleine peep-toe voegt een vleugje zomer toe aan elke herfst-achtige outfit. De schoen werd dan ook veelvuldig gespot tijdens afgelopen Kopenhagen Fashion Week, waar het weer een combinatie was tussen de twee seizoenen.

Photograph, Clothing, Street fashion, Blue, Fashion, Dress, Footwear, Snapshot, Leg, High heels,
SØREN JEPSEN

Favorieten als het Wandler-muiltje en de varianten van By Far maakten de look af van menig streetstyle ster tijdens de modeweek. De klassieke en doch praktische schoen kan worden gedragen met werkelijk alles, van een zomerse slipdress tot een bedekt en oversized pak voor een eenvoudige en chique look. Shop enkele van de mooiste muiltjes hieronder voor je eigen transitie-look.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl