Gigi Hadid toont de perfecte combinatie tussen sportief en casual met cyclingshorts en blazer in New York

Het model toont wederom haar voorliefde voor het populaire item.

gigi-hadid-blazer-cyclingshorts
GothamGetty Images

Supermodel Gigi Hadid wordt tijdens haar off-duty momenten regelmatig gespot in opvallende streetstyle looks. Waar we Gigi vaak in een simpele jeans en T-shirt kunnen aanschouwen, omarmt het model ook hier en daar een trend. Zo ook het populaire fietsbroekje dat het straatbeeld al enige tijd bepaald en op verschillende manieren wordt gedragen door menig celebrity en model. Zo ook Gigi Hadid die het item al enige tijd als een van haar favorieten beschouwt en nu kiest voor een comfortabele doch casual combinatie in New York.

Cyclingshorts en blazer

Gigi Hadid maakt al enige tijd een pleidooi voor de fietsbroek die ze in verschillende combinaties draagt. Tijdens een warme zomeravond in New York deze week gaat het model voor een casual-chique look waar ze het item combineert met een geklede blazer. Door de toevoeging van het tailored double-breasted jasje aan het geheel krijgt de comfortabele sportieve outfit in een keer een chique twist. Ze combineert haar strakke zwarte shorts en de blazer met sneeuwwitte sneakers van Reebok en een roze t-shirt met prints.

Casual-chic

Gigi Hadid geeft de look een heuse jaren '80 vibe door de combinatie van sportief en casual-chic items, toen ze eropuit ging om vrienden te ontmoeten in de East Village. Om haar look af te maken kiest Gigi voor een retro ovale witte zonnebril, een kleurrijke plastic rieten tas, een paar kettingen en chuncky gouden oorbellen. Hoewel ze nu alleen werd gespot werd Gigi onlangs meerdere malen gezien met Bachelorette-ster Tyler Cameron, met wie ze naar verluidt aan het daten is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid