Swimwear voor durfals: Bella Hadids extreme versie van het hoog uitgesneden badpak

Zo'n hoog uitgesneden badpak als die van Bella Hadid zag je niet eerder.

bella hadid hoog uitgesneden badpak
GothamGetty Images

Als er iemand is die zich alle trends eigen weet te maken, dan is het Bella Hadid wel. Zo zorgde het supermodel onder meer voor een gehele revival van alle fashion uit de jaren negentig, van mini-zonnebrillen à la The Matrix tot de iconische 90's haarklem. Tijdens haar vakantie op het Griekse eiland Mikonos liet het 22-jarige model al zien groot fan te zijn van de high-cut swimsuit, ofwel het hoog uitgesneden badpak. Bella's nieuwste zomerlook toont aan dat die liefde is gebleven; zo draagt ze wellicht het hoogst uitgesneden badpak ooit.

Bella Hadids hoog uitgesneden badpak

Als je dacht dat Emily Ratajkowski – met haar swimwear label Inamorata – de koningin van heup exposure was, dan heb je het mis. Bella Hadid laat in haar nieuwste Instagrampost zien dat een uitsnede nog altijd veel en veel hoger kan. Zo deelde Bella een foto van zichzelf aan het zwembad, al genietend van de zomer (en haar vrije tijd voordat de drukke fashion month van start gaat en ze hoogstwaarschijnlijk van de ene naar de andere show hopt). Het model draagt een grijs badpak met zeer hoge uitsnede en diep décolleté van swimwear brand Heart of Sun Swim, dat online verkrijgbaar is voor zo'n omgerekend 160 euro.

De high-cut swimsuit

Zoals we hierboven al genoemd hebben, toonde Bella toonde de trend al eens eerder tijdens haar vakantie op Mikonos. Het model was op het Griekse eiland om de verjaardag te vieren van haar halfzus Alana, onder andere samen met haar zus Gigi Hadid (die waarschijnlijk niet terugkeert naar het eiland wegens een 'traumatische' beroving). Op de vakantiefoto's op Instagram poseerde Bella in een asymmetrische one-piece met psychedelische seventies-print van Louisa Ballou.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid