Franse first lady Brigitte Macron is terug in een Parisian chic outfit

Brigitte Macron combineert tijdloosheid met trends in haar nieuwste look.

brigitte-macron-parisian-look
Anadolu AgencyGetty Images

Brigitte Macron is sinds het aantreden van haar man Emmanuel Macron in 2017 de nieuwe first lady van Frankrijk. Macron staat bekend om haar chique stijl, die ze het liefst samenstelt met items van klassieke Franse modehuizen. Ook nu kiest de vrouw van de Franse president tijdens een diplomatieke meeting voor een ultra-chic ensemble.

Parisian chic in Louis Vuitton

Naast de zijde van haar man verscheen Brigitte Macron tijdens een diplomatieke afspraak met de Griekse premier op de vooravond van de G7-top in Parijs. Op de trappen van het presidentiële Élysée paleis in de Franse hoofdstad maakte Brigitte haar opwachting in een klassiek beige-kleurige jurk. Het custom ontwerp is naar de hand van Louis Vuittons Nicolas Ghesquière en is in een klassieke snit vormgegeven met gouden knoopdetails. Het Franse modehuis is een van de favorieten van de first lady, zo koos ze voor meerdere publieke verschijningen voor label.

Tijdloos en trends

Haar kapsel droeg Macron in haar iconische bob-stijl, die in kleur volledig matchte met haar beige look. De first lady toont met haar laatste outfit dat ze haar tijdloze stijl perfect combineert met de laatste trends. Zo is beige de kleur van het moment en tevens een van de grootste trends van het herfst/winter 2019 seizoen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl