Angelina Jolie geeft een sexy twist aan de little black dress in Versace look

De 44-jarige actrice maakt met deze look een subtiele referentie naar die ene iconische Oscars-jurk.

angelina-jolie-little-black-dress-twist-versace
Jesse GrantGetty Images

Angelina Jolie is de afgelopen tijd druk bezig geweest. Zo speelt de actrice nog altijd een grote rol als speciaal gezant van de Verenigde Naties en speelt ze in diverse nieuwe films. Tijdens de promotie van een van haar nieuwste films, Maleficent: Mistress Of Evil, verscheen Jolie in een bijzondere look. De 44-jarige actrice was gehuld in een klassieke little black dress van Versace, maar gaf de look een sexy doch chique twist.

Versace jurk

Zoals gewoonlijk zag de Oscar-winnende actrice er perfect uit toen ze het podium op stapte tijdens de Disney conferentie om haar nieuwste film samen met Elle Fanning en Michelle Pfeiffer te promoten. Gehuld in een custom zwarte Versace jurk betrad Jolie het podium. Hoewel in eerste instantie het idee van een little black dress wordt gegeven, wordt zichtbaar dat de mouwen en het bovenlijfje van de jurk doorschijnend zijn en afgewerkt met tulle, net zoals een dijhoge split aan de zijkant van het ontwerp.

84th Annual Academy Awards - Arrivals
Angelina Jolie tijden de Oscars in 2012 in custom Versace.
Steve GranitzGetty Images

Terugblik

Ze maakte haar look af met een paar zwarte puntige pumps en Yvan Tufenkjian diamanten oorbellen. Met deze nieuwste look maakt Jolie een subtiele referentie naar haar iconische Oscars-look uit 2012, waar ze een van haar meest memorabele rode loper-outfits tot nu toe droeg. Tijdens die avond was Jolie ook in een zwart Versace ontwerp gehuld, met een gelijk hoge dijsplit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl