Kate Middleton brengt verrassingsbezoek aan Balmoral Castle met koningin Elizabeth

Voor de gelegenheid droeg de hertogin van Cambridge een look van de Amerikaanse Michael Kors.

Pink, Vehicle door, Fun, Vehicle, Car, Vacation, Smile, Magenta, Family car,
Getty Images

Heel Engeland houdt vooral koninklijk koppel Prins Harry en Meghan Markle in de gaten, want wie weet zien ze weer een glimp van hun zoontje, prins Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Bovendien is het septembernummer van de Britse Vogue net uit, waarvoor Markle gasthoofdredacteur was. Weliswaar speelt Kate Middleton zich ook weer in de kijker, die zojuist in Schotland verscheen. De Duchess van Cambridge werd aan de zijde van koningin Elizabeth gesignaleerd bij een kerkdienst. Voor de gelegenheid droeg de royal een donkergroene jurk van Michael Kors.

Kate Middleton in Michael Kors

Samen met haar echtgenoot, Prins William, reisde Middleton af naar Balmoral Castle in Schotland. Ze waren hier aanwezig om de banden met Schotland aan te halen, en ook Prins Philip te treffen. Middleton werd naast haar echtgenoot vergezeld door haar drie kinderen, prins George, prinses Charlotte en prins Louis. Koningin Elizabeth werd gezien in wat inmiddels toch wel haar 'signatuur look' mag worden genoemd: een electric pink rokpak met bijpassende lipstick. Zelfs Rihanna is fan van de stijl van Koningin Elizabeth, die vaak felle kleuren draagt. De Duchess droeg om precies te zijn een enkellange MICHAEL Michael Kors-jurk met pauw-print. Niet geheel onverwacht is de jurk nu al online uitverkocht. Ze combineerde haar mosgroene look met een elegante double-breasted jas, zwarte hoed en een verfijnd paar Asprey-oorbellen.

    This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
    Advertentie - Lees hieronder verder
    Meer van Stijl