De Beckhams matchen in pak op de rode loper van de GQ Men of the Year Awards

Victoria, David en Brooklyn Beckham in pak laten zien dat stijl in de familie zit.

victoria-david-brooklyn-beckham-gq-awards
David M. BenettGetty Images

De Beckhams mogen zich misschien wel een van de stijlvolste families van het Verenigd Koninkrijk (en daarbuiten) noemen. Zo komen Victoria en David Beckham altijd goed voor de dag – ook als ze genieten van een onvergetelijke familievakantie in Zuid-Frankrijk en het Italiaanse Puglia. Dat hun 20-jarige zoon Brooklyn Beckham die goede genen heeft geërfd, blijkt wel uit het rode loper-moment dat dinsdagavond plaatsvond tijdens de Britse GQ Men of the Year Awards 2019.

Victoria, David en Brooklyn Beckham matchen in pak

Zowel Victoria en David als Brooklyn verschenen in pak en zorgden samen voor een matching modemoment op de rode loper van de GQ Awards in Londen. Zo droeg David Beckham een klassieke bowtie met zwarte lakleren schoenen. Zoon Brooklyn was haast een exacte kopie van zijn vader, gekleed in een zwart pak met de keuze voor een stropdas in plaats van een vlinderdas. Niet geheel zonder verrassing was Victoria Beckham het stralende middelpunt in een witte double-breasted blazer en bijpassende slouchy broek, gecombineerd met elegante zwarte hakken.

GQ Men of the Year Awards 2019

Hoewel Victoria en David nog drie andere kinderen hebben – zoons Romeo (17) en Cruz (14), en hun 8-jarige dochter Harper – bleef het slechts bij een drietal op de rode loper. Maar dat mocht de pret niet drukken, want het evenement stond in het teken van de nieuwe cover van de Britse GQ waarop David te zien is (net als twintig jaar geleden trouwens, de tijd vliegt). De voormalig topvoetballer werd tijdens de ceremonie ook geëerd met een zogeheten Editor's Special Award.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De bijzondere avond werd zowel door Victoria als David gedeeld op social media. Bij de foto van het drietal schreef de ontwerpster en voormalige Spice Girl: 'Zo trots op Davids GQ cover; we vieren zijn twintigjarig jubileum tijdens de GQ Awards vanavond.' Ook David wilde even stilstaan bij het speciale moment en deelde bij dezelfde foto dat hij 'heel trots' is om die avond met zijn familie te zijn.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Twintig jaar een mode-icoon

De nieuwe GQ cover viert het twintigjarige jubileum van David, de profvoetballer én het stijlicoon. Zo stond de 44-jarige ster precies twintig jaar geleden ook op de cover van GQ. In die twee decennia heeft de voormalig voetballer een hoop meegemaakt, van trouwen met de liefde van zijn leven en het groot brengen van een gezin met vier kinderen tot een succesvol afgeronde voetbalcarrière. Speciaal voor zijn jubileum zette vrouwlief Victoria een video in elkaar – als eerbetoon aan David. In de video zijn niet alleen de Beckhams te zien (die hun vader uitlachen om een *ahum* bijzonder fashion moment), maar komen ook Elton John, Diors Men's designer Kim Jones en Vogue's Anna Wintour aan het woord. Bekijk de leuke video hieronder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl