Koningin Máxima draagt haar favoriete XL-hoed opnieuw tijdens koninklijk bezoek

Zou onze koningin in het geheim een groot liefhebber van Jacquemus zijn?

koningin-maxima-xl-hoed
Patrick van KatwijkGetty Images

Dat koningin Máxima zich profileert als stijlicoon is inmiddels een gegeven. Onze koningin ziet er altijd uit om door een ringetje te halen, maar heeft de sterke voorkeur zich te laten kleden door een handjevol ontwerpers. Zo is Máxima vaak uit te tekenen in het Belgische modehuis Natan – wat deze week wederom het geval was – in combinatie met een van haar favoriete accessoires van deze zomer: de XL-hoed. Niet alleen gezien bij Jacquemus, maar dus ook bij onze eigen queen.

Koningin Máxima's liefde voor de XL-hoed

Tijdens een bezoek aan de plaats Toldijk maakte Máxima een verschijning in een geweven zandkleurige jurk met lange mouwen en transparante overlaag – wederom een ontwerp van Edouard Vermeulen van Natan. Máxima droeg de jurk eerder tijdens het staatsbezoek aan Portugal in 2017, maar combineert het kledingstuk nu met haar favoriete accessoire, de XL-(strand)hoed. De koningin droeg de enorme hoed van Delvigne ook op haar verjaardag, en deed ons toen al sterk denken aan een specifiek ontwerp van de Franse ontwerper Jacquemus. Hij maakte vorig jaar zomer furore met zijn enorme "La Bomba" rieten hoed die al snel een grote hit werd.

Queen Maxima Of The Netherlands Opens Green Minerals Plant Garden In Beltrum
Patrick van KatwijkGetty Images

Máxima's bezoek aan Toldijk

Koningin Máxima bracht woensdag een bezoek aan de plaats Toldijk, waar ze aanwezig was bij de lancering van de Nationale AI-cursus Junior. Tijdens de cursus leren kinderen de beginselen van kunstmatige of artificiële intelligentie (AI). Kinderen op basisscholen door heel Nederland beginnen met deze cursus om ze zo kennis te laten maken met de nieuwe technologie. Aansluitend bezocht Máxima een bibliotheek in Doetinchem, waar er verder werd gesproken over het nut en de ontwikkeling van artificial intelligence. Vanaf 4 september bieden bibliotheken door heel Nederland de Nationale AI-cursus voor volwassenen en de Nationale AI-cursus Junior aan.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima