Koningin Máxima steelt de show in klassieke zwart-wit look van Carolina Herrera

Onze Queen is back en laat wederom de ene na de andere stijlvolle look zien.

koningin-maxima-zwart-wit-look-carolina-herrera
Patrick van KatwijkGetty Images

Koningin Máxima is weer terug – en hoe. Onze Queen verscheen begin deze week voor het eerst weer in het openbaar, aan de zijde van koning Willem-Alexander (mét vakantiebaardje). Daarna maakte de koningin haar opwachting met enorme XL-hoed die ons sterk deed denken aan Jacquemus' La Bomba, en nu steelt Máxima opnieuw de show in een klassieke zwart-wit look van Carolina Herrera. Bekijk haar nieuwste stijlvolle verschijning onderstaand.

Koningin Máxima in klassiek zwart-wit

Zo was koningin Máxima op donderdag 5 september aanwezig bij meerdere evenementen ins ons land. In de ochtend bezocht ze Utrecht, waar de viering van veertig jaar De Kindertelefoon plaatsvond. Daarna reisde de koningin af naar Paleis Noordeinde. Daar woonde ze een werkconferentie bij als erevoorzitter van een van haar initiatieven, Meer Muziek in de Klas, dat zich inzet voor meer muziekles op basisscholen. Máxima droeg voor de twee gelegenheden een klassieke zwart-wit look: een tweed-jurk met bladerprint van Carolina Herrera, gecombineerd met accessoires als een zwarte flaphoed, zwarte clutch, leren handschoenen en elegant parelsnoer.

koningin-maxima-zwart-wit-look
Patrick van KatwijkGetty Images

Niet alleen de zwart-wit jurk van Máxima sprong in het oog voor obvious reasons, ook trok onze koningin de aandacht met haar schoeisel. Zo droeg Máxima zwarte lakleren hakken met transparante details van Jan Taminiau, die perfect matchen met haar zwart-witte look.

koningin-maxima-lakleren-hakken
Patrick van KatwijkGetty Images

Stijlvolle koningin

Met maar liefst drie stijlvolle looks deze week – witte blouse en beige rok van Natan, de zandkleurige look van hetzelfde modehuis en bovenstaande zwart-wit jurk van Carolina Herrera – bewijst koningin Máxima wederom dat ze een ware mode-icoon is. In de loop der jaren hebben we veel prachtlooks van onze Queen gezien, met als hoogtepunten onder andere haar grote fashion moment in koningsblauw van Jan Taminiau en haar bijzondere look van Natan tijdens de Royal Ascot, de jaarlijkse paardenrace van het land en een van de grootste evenementen van het Britse koningshuis. Vogue selecteerde Máxima's meest stijlvolle looks en zette ze op een rij in onderstaande video.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima