Romee Strijd heeft een golden girl-moment in New York

Het Nederlandse model is letterlijk het stralende middelpunt tijdens de Fashion Media Awards in New York.

romee strijd gouden look new york
Pierre SuuGetty Images

New York Fashion Week is van start gegaan en dat betekent dat de stad overspoeld wordt met modellen, beroemdheden en een overige fashion crowd. Ook worden er weer enorm veel evenementen georganiseerd, waaronder de Fashion Media Awards van The Daily Front Row. Daarbij was de crème de la crème van de modewereld aanwezig, waaronder Nederlands topmodel Romee Strijd. In een schitterende gouden look maakte Romee haar opwachting, waarmee ze letterlijk het stralende middelpunt vormde.

Romee Strijd in goud

The Rainbow Room in New York was op donderdag 5 september het decor van de zevende editie van de Fashion Media Awards, georganiseerd door The Daily Front Row. Tijdens het evenement werden vele grote namen binnen de modewereld geëerd, waaronder Kate Moss, Zendaya en Emily Ratajkowski – die allen naar huis gingen met een award. Op de gastenlijst stond ook Nederlands model Romee Strijd, die als heuse golden girl op de rode loper verscheen. Het 24-jarige model droeg een gouden mini-jurk van het Forward (FWRD) by Elyse Walker, gecombineerd met metallic hakken en bijpassende clutch. De styling werd verzorgd door Sonny Groo.

Celebrity Sightings In New York City - September 05, 2019
Pierre SuuGetty Images

Nu de maand september is aangebroken, kan het behoorlijk fris worden in de avonden – ook in New York. Het model verliet de Fashion Media Awards dan ook in een oversized blazer, die haar glitterende party look nog ten goede deed ook.

De beste model moments van Romee Strijd

Romee's golden look bewijst maar weer dat het model zich in de loop der jaren heeft ontpopt tot grote naam binnen de mode-industrie. Tijdens internationale modeweken en evenementen wordt de Zoetermeerse dan ook regelmatig gespot in stijlvolle model off-duty looks, van het gedurfde fietsbroekje tot kleurrijke power suits. Maar haar grootste momenten vinden natuurlijk plaats op de catwalk, van Victoria's Secret tot modehuizen als Louis Vuitton en Etro. Bekijk Romee's beste momenten uit haar modellencarrière in onderstaande video.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Romee Strijd