Emily Ratajkowski introduceert de combinatie van power suit en mini-beha

Business woman meets Christina Aguilera's Dirty.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Emily Ratajkowski staat erom bekend zich zowel in een modisch business suit te hijsen als in crop-tops en niemendalletjes rond te lopen. Voor de start van New York Fashion Week kiest het model voor een combinatie van beiden. Zo droeg Ratajkowski een zwarte power suit met lange blazer met daaronder een witte mini-beha. Zeg, business woman meets Christina Aguilera's "Dirty".

Emily Ratajkowski's power suit en mini-beha

Op de straten van New York werd Ratajkowski gezien in stijlvolle look die zowel chic als gewaagd is. Het model droeg een zwart pak, bestaande uit een pantalon en lange blazer, die ze combineerde met een opvallend item: een witte mini-beha (of bikinitop?) van haar eigen modelabel Inamorata. Op die manier zijn Emily's steenharde abs voor de hele wereld te zien. Het model maakte haar look af met zwarte strappy, barely-there sandalen, die kundig om haar pantalon gebonden zijn – een stijltruc die we regelmatig op de catwalk hebben gezien.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Power suit

Het iconische power pak heeft deze zomer een heuse twist gekregen, waarbij de blazer en bijpassende broek eerder onder de noemer "cool" valt dan "corporate". Zo worden it girls als Gigi Hadid en Hailey Bieber veelvuldig in een stijlvol pak gezien, zijn de kleurrijke pakken van Jacquemus een regelrechte hit op Instagram en weet Rihanna's Fenty zelfs manieren te vinden een pak te fabriceren van sweatshirts. Pakken in alle soorten en maten zijn zo verweven in het modebeeld dat ze inmiddels het label van klassieker opgeplakt kunnen krijgen. Of je nu kiest voor basic zwart of juist wil gaan voor een kleurrijke print; the power suit is here to stay.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl