Gigi Hadid en Irina Shayk verschijnen front row bij Jeremy Scott in opvallende looks

De modellen stelen de show in opvallende looks van het modehuis.

gigi-hadid-irina-shayk-Jeremy Scott-FrontRow-New-York-Fashion-Week
Astrid StawiarzGetty Images

New York Fashion Week is in volle gang en trapt officieel het nieuwe (mode)seizoen af. Normaal gesproken zijn modellen de sterren op de catwalks tijdens de modeweken, maar af en toe wordt er een uitzondering gemaakt en schitteren de modellen front row tijdens shows. Zo ook Gigi Hadid en Irina Shayk die samen een verschijning maakten tijdens de show van Jeremy Scott. Gigi maakte haar opwachting in een opvallende look, die geheel past in de extravagante stijl van de collectie, terwijl Irina ging voor een klassiek ensemble.

Gigi in fake news-look

Hoewel Gigi Hadid normaal gesproken diegene is die de krantenkoppen haalt, blijkt ze ook een expert in het dragen ervan. Hadid droeg een blauwe dungaree-stijl jumpsuit bedekt met fake news-prints van neppe krantenartikelen. De jumpsuit heeft ingenieuze ingebouwde laarzen wat resulteert in een optische look. Gigi maakte haar outfit af met de populaire bucket hat en een tandenstoker als opvallend accessoire. Irina koos voor een zwarte blazer met een geborduurd bloedend hart met een dolk en rode korte broek, tevens afkomstig van het modehuis.

Het is zeldzaam dat veelgevraagde modellen als Gigi en Irina een verschijning maken in het publiek tijdens een show. Het is daarom niet zomaar dat Gigi besloot Jeremy Scott te ondersteunen met zijn nieuwe collectie. Via een Instagram-post maakt Gigi duidelijk dat haar eerste show ooit die ze mocht openen was voor het modehuis in 2014.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jaren '80 Glam Rock

De Lente/Zomer 2020 show van het Amerikaanse modehuis is geïnspireerd op Scott's eigen jeugd uit de jaren '80, met items als volumineuze neon jurken, Papa Don't Preach korsetten en heavy metal t-shirts. Modellen droegen felle, stekelige pruiken om de looks af te maken. Scott vertelde aan de Associated Press dat hij een 'intergalactische imaginaire synthetische popband' wilde creëren met zijn nieuwste collectie. 'De coolste scifi-band die je ooit live hebt gezien', aldus Scott.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid