Kate Middleton kiest voor Emilia Wickstead bloemenjurk tijdens Back to Nature Festival

De hertogin van Cambridge draagt een zomerse look van de Nieuw-Zeelandse Emilia Wickstead.

Kate Middleton emilia wickstead bloemenjurk back to nature festival
Samir HusseinGetty Images

Terwijl wij al diep in de najaartrends duiken, is het nog steeds volop zomer als we naar Kate Middelton's nieuwste look kijken. De hertogin van Cambridge draagt een zomerse jurk met espadrilles en bewijst dat we alles uit de zomer moeten halen zolang de zon schijnt.

Back to Nature

In tegenstelling tot haar vorige casual look met zomerse espadrilles die ze eind juli droeg en daarmee bewees dat een ideale zomeroutfit helemaal niet duur hoeft te zijn, is dat deze keer anders. Als onderdeel van haar koninklijke taken als patronage van de Royal Horticultural Society (RHS) bracht Middleton een bezoek aan het Back to Nature Festival in Surrey. Daarvoor koos ze een bloemenjurk van Emilia Wickstead, de in Nieuw-Zeeland geboren modeontwerpster die gevestigd is in Londen.

Kate Middleton emilia wickstead bloemenjurk back to nature festival
Samir HusseinGetty Images

Deze zomerse jurk met tailleriem combineerde ze met haar favoriete schoenen van deze zomer, de espadrille - dit keer van Monsoon - waarin we Kate de afgelopen maanden veel in gespot hebben. Niet geheel onlogisch dat ze haar geliefde naaldhakken omwisselt voor heels met een volle hak, aangezien de gelegenheid.

Kate Middleton emilia wickstead bloemenjurk back to nature festival
Emilia Wickstead

Shop

Tijdens haar bezoek aan het Back to Nature Festival werd de hertogin vergezeld door de beroemde chef-kok en RHS-ambassadeur Mary Berry. Het duo stapte samen met tal van kinderen in een tractor terwijl ze door de tuinen werden rondgeleid. Vervolgens sprak Kate de aanwezigen van het festival toe: 'het is heel belangrijk dat de kinderen de natuur begrijpen en ervoor zorgen, zodat ze deze ook kunnen beschermen. Met Instagram is alles zo visueel. Het is fijn voor hen om in de buitenlucht te zitten.' Kate's co-gecreëerde tuinen waren eerder te zien op Chelsea Flower Show en Hampton Court Palace Garden Festival. Daarmee wil ze laten zien hoe tijd doorbrengen in de natuur de vroege ontwikkeling van een kind kan verrijken.

Vehicle, Net,
Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl