Meghan Markle maakt eerste officiële publieke verschijning sinds zwangerschapsverlof in haar eigen collectie

De hertogin van Sussex is op dit moment in Londen voor de lancering van haar capsule collectie voor Smart Works.

meghan markle Smart Works Capsule Collection
Samir HusseinGetty Images

Vorige week werd bekend dat Meghan Markle's zwangerschapsverlof op zijn einde loopt. Om haar "comeback" na de geboorte van baby Archie, die ondertussen alweer vier maand oud is, goed in te zetten lanceert de hertogin vandaag haar capsulecollectie voor Smart Works, een van de goede doelen organisaties waar Meghan patron van is. Voor haar terugkeer koos ze voor een look, samengesteld uit haar eigen Smart Set-collectie die ze net lanceerde.

Verrassingsverschijningen

Meghan Markle is weer helemaal terug van weggeweest. In maart dit jaar besloot de hertogin om haar agenda helemaal blanco te houden. Dit om zich voor te bereiden voor de komst van de royal baby en vervolgens te genieten van het prille moederschap. Al hield ze zich daar enorm strikt aan; in het voorjaar maakte Markle een uitzondering voor een speciaal bezoek aan het New Zealand House in Londen. Een onaangekondigd bezoek waarmee ze iedereen verraste. En ook vorige week besloot ze last-minute haar goede vriendin Serena Williams te steunen tijdens de finale van de U.S. Open.

Gehuld in eigen collectie

Voor de lancering van haar capsulecollectie voor Smarts Works ging Markle gehuld in haar eigen items die ze ontwierp. Ze arriveerde op het evenement in de John Lewis-winkel in Londen, met een wit shirt met knopen en een zwarte broek uit de collectie, geaccentueerd met een dunne bruine riem. Ze werkte haar ensemble af met camelkleurige suède pumps en gouden armbanden en oorbellen die ooit toebehoorden aan prinses Diana.

The Duchess Of Sussex Launches Smart Works Capsule Collection
Samir HusseinGetty Images

Capsulecollectie voor Smart Works

Nadat het nieuws werd bekend gemaakt dat Meghan officieel gasthoofdredacteur van het septembernummer van de Britse Vogue werd, haalde ze nog een fashion job binnen. Voor Smart Works, een liefdadigheidsinstelling die werkloze vrouwen ondersteunt in hun zoektocht naar een baan, heeft Markle een capsule collectie van werkkleding ontworpen, die ze zonet in de Britse hoofdstad heeft voorgesteld.

Samenwerking met designers

Op Instagram deelde de hertogin al eerder behind-the-scenes beelden waar we een glimp konden opvangen van de gloednieuwe Smart Set-collectie. Markle, die in januari beschermheer werd van de organisatie, heeft voor deze collectie samengewerkt met Britse warenhuis Marks & Spencer, het label Jigsaw en modeontwerpster Misha Nonoo. Voor elk item dat verkocht wordt, zal er een item aan werkloze vrouwen geschonken worden.

Lees hier alles over Meghans Smart Set-collectie en bekijk elke look die vanaf nu online te koop is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl