Koningin Máxima straalt in stijlvolle back-to-work-look tijdens bezoek voor vrouwelijk ondernemerschap

De koningin laat de jurk links liggen en kiest voor een modern jumpsuit van Natan.

maxima-back-to-work-look
Goncalo SilvaGetty Images

Sinds de zomervakantie ten einde is gekomen zijn koning Willem-Alexander en koningin Máxima weer aan het werk. Het royal koppel was deze maand bij verschillende gelegenheden aanwezig waar zowel Willem-Alexander als Máxima hoofden deden draaien met hun looks. Deze week woonde Máxima een workshopmiddag bij die volledig in het teken stond van vrouwelijk ondernemerschap, waar ze gekleed ging in een toepasselijke en stijlvolle back-to-work look.

Jumpsuit

Máxima was aanwezig bij het evenement als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en door haar rol als speciale pleitbezorger van de VN voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. In Den Haag woonde de koningin workshop sessies bij van de Nederlandse ontwikkelingsbank FMO als onderdeel van het Fempower Your Growth Program. Hierbij volgen vrouwelijke ondernemers vijf modules die gericht zijn op het verbeteren van toegang tot financiering, het opbouwen van relevante netwerken, en het vergroten van ondernemersvaardigheden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Voor het event laat Máxima de jurk links liggen en kiest de koningin voor een modern ontwerp; de jumpsuit. In een stijlvol donkerblauw ontwerp van Belgisch modehuis Natan ging Máxima in gesprek met vrouwelijke ondernemers en bankiers. Bij haar look draagt Máxima rode accessoires in de vorm van knalrode oorbellen van het merk Monies met een bijpassende Clutch en rode lakhakken van het Italiaanse modehuis Miu Miu.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima