Koningin Máxima is nog niet klaar met Prinsjesdag getuige deze opvallende hoedkeuze

Hoewel prinsjesdag weer achter ons ligt verschijnt Máxima opnieuw in een bijzondere look, inclusief hoed.

maxima-poederroze-look-hoed
Patrick van KatwijkGetty Images

Afgelopen dinsdag was het de derde dinsdag van september, met andere woorden: Prinsjesdag. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima maakten hun verschijning tijdens de presentatie van jaarlijkse troonrede. Máxima verscheen in een betoverende look van Jan Taminiau. Gisteren droeg Máxima opnieuw een verassende outfit, ditmaal van haar favoriete Belgische modehuis.

Monochrome look

Koningin Máxima draagt een bekende look die de koningin eerder droeg bij een staatsbezoek aan Luxemburg in 2018. De poederroze look bestaat uit een chiffon blouse met klokmouwen en een zijden blazer met daarbij een linnen culotte, allen van het Belgische modehuis Natan. De hoed is afkomstig van Máxima's favoriete hoedenontwerpster Fabienne Delvigne.

Bezoek

Bij het bezoek aan de Nederlandse provincie stonden verschillende initiatieven centraal van bewoners en ondernemers om de leefbaarheid in hun stad of dorp te behouden. Het koningspaar bezocht de gemeenten Hoogeveen, Westerveld, De Wolden en Meppel, waar werd gesproken over ’t Groene Hart in Nederland en hoe initiatieven daar tot stand komen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima