Koningin Máxima bewijst dat aan stijl geen prijskaartje hangt met betaalbare look in Apeldoorn

De koningin verschijnt in een verrassend betaalbare outfit.

maxima-betaalbaare-look-apeldoorn-zara
Patrick van KatwijkGetty Images

Tijdens Prinsjesdag eerder deze week en een bezoek aan de provincie Drenthe verscheen koningin Máxima in bijzondere looks met de traditiegetrouwe koninklijke hoed. Gisteren was Máxima aanwezig in Apeldoorn bij een evenement van de organisatie NLGroeit, in haar hoedanigheid als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap. Dit keer laat Máxima de hoed links liggen en kiest ze wederom voor een monochrome look die verrassend betaalbaar blijkt.

Maxima in Zara

Sinds het einde van de zomervakantie heeft Máxima haar koninklijke taken weer opgepakt. Máxima kiest de laatste tijd voor outfits met roze en paars tinten en ook haar nieuwste look is hier geen uitzondering van. Net als haar outfit tijdens haar bezoek aan de provincie Drenthe eerder deze week, kiest de koningin nu opnieuw voor een monochrome look. Tijdens het event in Apeldoorn is de koningin gekleed in een aubergine-kleurig ensemble, bestaande uit een leren culotte en een polkadot blouse.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Met haar look bewijst Máxima dat stijl absoluut niet duur hoeft te zijn. Zo combineert de koningin bij haar royal look een blouse van het Spaanse modeketen Zara. De blouse komt uit een oudere collectie en is dus niet meer te verkrijgen. Wel heeft het merk alternatieven die sterk op Máxima's item lijken. Om haar outfit af te maken kiest Máxima een bijpassende paarse clutch en hakken. Tijdens het evenement wisselen tachtig ondernemers samen met de koningin ervaringen uit middels rondetafelgesprekken om elkaar advies te geven over hun onderneming.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl