Meghan Markle straalt in duurzaam Afrikaans ontwerp bij aankomst in Zuid-Afrika

Meghan en Harry zijn geland in Zuid-Afrika voor hun royal tour met baby Archie.

meghan-markle-zuid-afrika-aankomst
Chris JacksonGetty Images

Eindelijk is het zover: prins Harry en Meghan Markle zijn begonnen aan hun tweede royal tour samen. Zo zijn de hertog en hertogin van Sussex vandaag aangekomen in Zuid-Afrika, waarmee zij het startsein geven voor hun rondreis door het zuiden van het Afrikaanse continent. Voor dat moment koos Meghan een bijzondere look: een zwart-witte wikkeljurk van Afrikaanse makelij, die ook nog eens volledig duurzaam is gefabriceerd.

Aankomst Meghan Markle in Zuid-Afrika

Slechts vier maanden nadat Meghan beviel van Archie Harrison Mountbatten-Windsor gaat ze met prins Harry mee op royal tour door het zuiden van Afrika. De twee (of eigenlijk drie, gezien Archie er ook bij is) beginnen met een bezoek aan Zuid-Afrika, waarna Harry in zijn eentje ook de landen Malawi, Angola en Botswana zal bezoeken. Bij aankomst in Zuid-Afrika bezochten Meghan en Harry als eerste de buurt Nyanga in Kaapstad. De hertogin koos voor een zomerse wikkeljurk in zwart-witte luipaardenprint van het duurzame modelabel Mayakimo. Ze combineerde de jurk met haar vertrouwde Castañer espadrilles in zwart. Zo te zien zijn die heel comfortabel, want Meghan danste erop los bij aankomst in Nyanga.

meghan-markle-zuid-afrika-aankomst-dansen 
Samir HusseinGetty Images

Royal tour in Afrika

Meghan en Harry zullen tien dagen in Afrika verblijven. In die tijd zullen ze verschillende organisaties bezoeken die zich inzetten voor educatieve doeleinden en vrouwenrechten. De reis naar Afrika markeert de tweede royal tour van het stel, maar de eerste als ouders van baby Archie. Zo vertrokken de twee vorig jaar oktober naar Oceanië, waar ze Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji en het Koninkrijk Tonga bezochten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle