Meghan Markle ziet er chic uit met hoofddoek tijdens bezoek aan Zuid-Afrika's oudste moskee

Tijdens hun royal tour in Zuid-Afrika bezochten Meghan en Harry de oudste moskee van het land.

meghan-markle-hoofddoek-zuid-afrika
Pool/Samir HusseinGetty Images

Het is vandaag alweer dag drie van prins Harry en Meghan Markle's royal tour door Zuid-Afrika. Op de tweede dag bezochten de hertog en hertogin van Sussex niet alleen Monwabisi Beach met Waves for Change, ook reisden ze af naar de oudste moskee van Zuid-Afrika: de Auwal Moskee in Bo Kaap. Voor het bijzondere bezoek droeg Meghan een witte hoofddoek en een legergroene utility-jurk.

Meghan en Harry bezoeken moskee

Ter viering van "Heritage Day" – de dag waarop diversiteit op het gebied van cultuur, geloof en tradities gevierd wordt – bezochten prins Harry en Meghan Markle de Auwal Moskee, het oudste Islamitische gebedshuis van Zuid-Afrika. Dat deed het koppel in stijl. Zo droeg Meghan een legergroene maxi-jurk met knopen van het van L.A.-based modelabel Staud. Daarbij combineerde ze een witte sjaal, die ze als hoofddoek droeg. Harry was gekleed in een crème-kleurig linnen pak met lichtblauwe blouse.

meghan-markle-prins-harry-moskee-zuid-afrika
Karwai TangGetty Images

De moskee zet zich in om verschillende communities bij elkaar te brengen. Zo worden er evenementen georganiseerd waar moslims, christenen en joden bij elkaar komen. Meghan en Harry kregen niet alleen een tour door de historische moskee, ook kregen ze het eerste manuscript van de Afrikaanse versie van de Koran te zien. De foto's van het bezoek werden gedeeld op het Instagram-account van de hertog en hertogin.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Prins Harry en Meghan Markle in Zuid-Afrika

Op maandag 23 september begonnen prins Harry en Meghan Markle aan hun tweede royal tour als koppel en eerste grote reis als ouders van Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Bij aankomst van het koppel in Kaapstad maakte het stel kennis met de lokale bevolking en hield Meghan een inspirerende speech over vrouwenrechten. Waar de tweede dag van hun reis in het teken stond van de organisatie Waves for Change en een bezoek aan de Auwal Moskee, zullen er vandaag weer nieuwe activiteiten op de planning staan. Bekijk ondertussen Meghans beste looks in Zuid-Afrika in onderstaande gallery.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle