Sarah Jessica Parker verschijnt in een look die Carrie Bradshaw volledig zou goedkeuren

Hét bewijs dat Carrie Bradshaw nog steeds voortleeft, glansrijk aangeleverd door haar vertolker.

sarah-jessica-parker-look
James Devaney / Getty Images

Wie 94 afleveringen lang de rol van Carrie Bradshaw heeft vervult, wordt zelf óók een beetje Carrie, bewijst Sarah Jessica Parker met een nieuwe look. De voormalig Sex and the City-ster verschijnt voor het New York City Ballet Gala in een extravagante, roze baljurk, die niet had misstaan in een gemiddelde aflevering van de populaire serie.

Sarah Jessica Parker in New York

Hoe een taxi een beetje rap aan te houden? Je deur uitlopen in een opvallende fuchsia-jurk behoort in ieder geval tot één van de mogelijkheden. Sarah Jessica Parker werd gefotografeerd toen ze haar huis in het New Yorkse West Village verliet, en zorgde direct voor extreme SATC-vibes, in de categorie 'trouwerij nummer 1 met mr.Big'.

Zac Posen baljurk

Parker bewijst daarmee maar weer dat er zelden zoiets als té extravagant bestaat, zeker niet in het bruisende New York. Ze koos voor een roze jurk van Zac Posen met oversized ballonmouwen en een gigantische, gelaagde rok. Ze zette daarbij haar eigen schoenenlabel SJP by Sarah Jessica Parker nog eens extra in het zonnetje, door slingback-hakken in twee verschillende kleuren te dragen – een satijnen exemplaar in geel, en een roze met diamanten gesp.

Sex and the City-vibes

De echte SATC-fan weet dat Parkers look niet toevallig Carrie Bradshaw-approved is, maar zelfs een directe referentie bevat. Een 'mismatched' schoenmomentje was er namelijk óók tijdens de beruchte aflevering Escape From New York, toen mr. Big tóch niet in het huwelijksbootje wilde stappen. De combinatie van twee verschillende Louboutin-hakken werd een iconische stijlmoment, die overigens totaal per ongeluk tot stand is gekomen. Sarah Jessica Parker spreekt haar dankbaarheid richting Zac Posen nog eens uit in een persoonlijke Instagrampost, die je hieronder bekijkt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl