bella-hadid-roze-blazer-paris-fashion-week
Pierre Suu / Getty Images

Bella Hadid levert look na look tijdens de modeweken, wanneer het model van show naar show struint. Wat te doen als Amerikaans model in Parijs tijdens Fashion Week? Een Yankees-petje opzetten, natuurlijk. Maar dan wél met oversized roze blazer en een blouse in dito kleur, om de look volledig Bella Hadid-approved te maken. Inspiratie alom.

Streetstyle à la Bella Hadid

Bella Hadid werd tussen een aantal shows door gespot in Parijs, waar ze in een casual-chique look een luchtje besloot te scheppen in the City of Light. Door haar eerdere streetstylelooks weten we al dat Bella het begrip oversized wel kan waarderen, of het nou trenchcoats of blazers betreft. Hadid verschijnt tevens regelmatig strak in het pak: logisch dus, dat ze halsoverkop verliefd werd op deze babyroze blazer van Vivienne Westwood.

Vivienne Westwood

Het model combineert het double-breasted jasje van de Engelse modeontwerper, afkomstig uit de Lente/Zomer 2020 collectie van dit jaar, met een minstens zo mierzoete blouse, tevens afkomstig van Westwood. Ze maakt de look af met een lichte jeans en combat boots van Prada. De schoenen zijn duidelijk comfortabel genoeg om van show naar show te sprinten, maar maken ook nog steeds een fashion statement.

Bella zou Bella niet zijn als ze geen kleine zonnebril op haar neus had, en een 90's-schoudertas om de arm. Zoal we van het model gewend zijn voegt Bella aan elke look wel een vleugje nineties toe. Met deze look levert het model wederom een persoonlijke interpretatie van de trends van nu, zoals de oversized blazer die favoriet lijkt te zijn van menig streetstyle ster. Dat lijkt in de familie te zitten, want Gigi Hadid weet combat boots net zo feilloos te combineren.

Shop Bella's look

Je shopt al deze items van onderstaande webshops mét korting op woensdag 30 oktober aanstaande tijdens Vogue Online Shopping Night van 12u 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van de meer dan 50 deelnemende merken.


Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid