Meghan Markle sluit de royal tour in Zuid-Afrika af in een roze trenchcoat die ze eerder droeg

Eén van Meghans signature looks.

meghan-markle-roze-trenchcoat
Samir HusseinGetty Images

Op woensdag 2 oktober sloten prins Harry en Meghan Markle hun tiendaagse royal tour in Afrika af. Nadat ze beiden een aantal solo-bezoeken hebben uitgevoerd werden de twee weer herenigd in Johannesburg, Zuid-Afrika. Ter afsluiting van hun royal tour droeg Meghan een roze trenchcoat, een look die we vaker hebben gezien bij de hertogin en die inmiddels is uitgegroeid tot één van haar signature looks.

Meghan Markle draagt roze trenchcoat opnieuw

Op de laatste dag van hun reis bezochten Meghan en Harry in de ochtend samen de organisatie Youth Employment Service, waarna ze een ontmoeting hadden met Graça Machel, de weduwe van Nelson Mandela. Hoewel we de hertogin in de ochtend nog konden spotten in een spierwitte midi-jurk en rode statement oorbellen, wisselde ze van outfit voor de afspraak met Machel. Zo droeg Meghan een lichtroze trenchcoat-jurk van het Canadese merk House of Nonie. Mocht de jurk je bekend voorkomen, dan kan dat kloppen. Meghan droeg de roze trenchcoat namelijk al eens eerder, en wel bij de 'Nelson Mandela Centenary' expositie in Londen in juli 2018. Meghan was toen net in verwachting van Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

prins-harry-klaagt-britse-krant-aan
Chris JacksonGetty Images

Dat de hertogin heeft gekozen voor deze look tijdens de ontmoeting met Nelson Mandela's weduwe komt dus niet zomaar uit de lucht vallen. Zo werd er tijdens de expositie in juli 2018 stilgestaan bij de 100e verjaardag van de voormalig Zuid-Afrikaanse president, die in december 2013 overleed. Naast de ontmoeting met Mandela's weduwe, mochten Meghan en Harry ook kennis maken met Mandela's kleindochter Zamaswazi Dlamini-Mandela.

Signature look

De trenchcoat is zowat het favoriete item in de garderobe van Meghan Markle. Zo draagt de hertogin van Sussex de lange jas op bijna elke manier mogelijk: van een zwarte trenchcoat gedragen als jas tot een mouwloos exemplaar tot over de knie gedragen als jurk. Daarbij wijkt Meghan graag af van het klassieke beige model en kiest ze vaak voor een net andere kleur of print. Niet alleen in thuisbasis Londen wordt Meghan regelmatig gezien in een trenchcoat, ook tijdens de royal tour in Afrika droeg de hertogin een aantal verschillende modellen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle