Koningin Máxima geeft royal twist aan deze populaire streetstyle trend

De koningin gaat voor een royal-approved model van het populaire accessoire.

koningin-maxima-royal-bucket-hat
Patrick van KatwijkGetty Images

Hoeden zijn traditiegetrouw een belangrijk onderdeel van de koninklijke mode. Zo is het protocol om tijdens elke royal wedding en hoed te dragen, en wordt ook tijdens Prinsjesdag traditiegetrouw de look afgemaakt met een hoofddeksel. Koningin Máxima wordt dan ook met regelmaat gespot in een look inclusief een hoedenontwerp. Nu kiest de koningin opnieuw voor een hoed, die verdacht veel weg heeft van het populaire streetstyle item de bucket hat - maar dan natuurlijk met een royal twist.

Máxima's royal bucket hat

Máxima was gister aanwezig bij de uitreiking van de jaarlijkse Science Makers Award, een prijs die wordt uitgereikt aan jongeren tussen de 10 en 18 jaar die internationale wedstrijden hebben gewonnen op het gebied van wetenschap of technologie. Voor de gelegenheid ging Máxima gehuld in een herfstachtige look. De koningin verscheen in een kastanjebruine midi-jurk van een van haar favoriete modehuizen Natan en combineerde daarbij een opvallende hoed.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bij de look draagt Máxima een vilten hoed van Fabienne Delvigne. Het model doet ons sterk denken aan de populaire bucket hat die dit seizoen favoriet was van menig model en streetstyle ster tijdens fashion week. Het item werd pas echt populair toen ook modehuizen het ontwerp in hun collecties opnamen en merken als Prada en Nina Ricci een vernieuwende twist aan het accessoire gaven voor het volgende seizoen. De koningin bewijst dat ook een royal look de laatste streetstyle trends kan bevatten. Máxima's variant bevat echter een chique rode strik en is gemaakt van soepel materiaal waardoor hij zich op een chique manier onderscheidt van de populaire variant.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima