koningin-maxima-herfsttrend-ruiten
Patrick van KatwijkGetty Images

Koningin Máxima bezocht donderdagmiddag Amersfoort in een top-tot-teen geruite look, een print waarin we haar vaker zien. Ze reisde af naar de stad voor een bezoek aan MIND, een organisatie die psychische problemen wil voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen.

Bezoek aan MIND

Tijdens haar bezoek sprak Máxima met een aantal ervaringsdeskundigen over psychische problemen, het herstel en het stigma waar mensen mee te maken krijgen. Ook jongeren van de MIND Young Academy, en onderwijsprogramma voor het bespreekbaar maken van psychische problemen, kregen de kans om hun eigen ervaringen met de koningin te delen.

De look van Máxima

Zoals veelvuldig gezien in de Herfst/Winter 2019-collecties van grote modehuizen als Givenchy, Dior, Burberry en Gucci, bewijst Máxima met deze look trends op de voet te volgen en kiest voor een compleet geruite look van het Belgische modehuis Natan. De look bestaat uit een bloes met grote pofmouwen en een geklede broek met wijde pijpen. Ze werkt haar elegante look af met een cognackleurige tailleriem met schoenen en een leren clutch in de diezelfde tint. De koningin droeg haar blonde coupe in een lage paardenstraat, en koos voor een gouden oorbellenset met parels. Het is echter niet de eerste keer dat Máxime in deze geruite look verschijnt. Máxima werd voor het eerst in deze look gezien in november vorig jaar.

Kopieer Máxima's look

Je shopt al de items van onderstaande webshops mét korting op woensdag 30 oktober aanstaande tijdens Vogue Online Shopping Night van 12u 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van de meer dan 50 deelnemende merken.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl