Timothée Chalamet draagt een high-fashion hoodie op de rode loper van The King

En matcht daarmee perfect met zijn vriendin en The King-tegenspeelster Lily-Rose Depp.

timothee-chalamet-hoodie-rode-loper
Mike MarslandGetty Images

Ieder dag worden we steeds een beetje verliefder op Timothée Chalamet. De 23-jarige acteur bezorgt ons niet alleen goede films, maar maakt ook stijlvolle verschijningen op de rode loper (als het kan, samen met zijn vriendin en The King-tegenspeelster Lily-Rose Depp). Zo ook tijdens de première van zijn nieuwste film The King in Londen, waar Chalamet in een bijzondere high-fashion hoodie op de rode loper verscheen.

Timothée Chalamet in hoodie op de rode loper

Het jaarlijkse London Film Festival is in volle gang, wat betekent dat de nieuwste Britse films getoond zullen worden. Dat geldt ook voor de Netflix-film The King, waar Timothée Chalamet samen te zien is met zijn vriendin, actrice en model Lily-Rose Depp. Voor de Londense première – zo ging de film al eerder in première tijdens het Venetië Film Festival – verscheen Chalamet in een look die bijzonder low-key was. Of nou ja, de acteur mocht dan wel een hoodie dragen, het ontwerp was wél volledig bezaaid met Swarovski-kristallen. De trui is een creatie van Virgil Abloh voor de mannencollectie van Louis Vuitton en bestaat naar verluidt uit meer dan 3.000 Swarovski-kristallen, 15.000 pailletten en duurde meer dan 30 uur om te maken.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ablohs shiny ontwerp zorgde ervoor dat Chalamet letterlijk het schitterende middelpunt van de avond was. Hoewel dat een close call met Lily-Rose Depp is, die er op-en-top chic uitzag in een look uit de Cruise 2020-collectie van Chanel. Zo droeg Depp een witte, mouwloze blouse met ruches en een bijpassende zwarte maxi-rok van het Franse modehuis, gecombineerd met zwarte hakken en diamanten oorbellen.

"The King" UK Premiere - 63rd BFI London Film Festival
Mike MarslandGetty Images

The King

De nieuwe Netflix-film The King gaat over de eigenzinnige prins Hal (gespeeld door Chalamet) die met tegenzin de Engelse troon bestijgt na het overlijden van zijn vader. Hij wordt gekroond als koning Henry V van Engeland waardoor hij gedwongen wordt het koninklijke leven te leiden. Naast Chalamet en Depp speelt ook Twilight-acteur Robert Pattinson een rol, even als Sean Harris en Ben Mendelsohn. De film staat gepland voor dit najaar, en zal niet alleen op Netflix te zien zijn, maar ook draaien in een aantal bioscopen. Bekijk hieronder alvast de trailer.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl