Angelina Jolie steelt de show in glinsterende couture-jurk van Ralph & Russo tijdens Maleficent-première

De actrice was letterlijk het stralende middelpunt van de avond.

angelina-jolie-ralph-and-russo-maleficent
Jun SatoGetty Images

Nog even en de nieuwe film van Angelina Jolie, Maleficent: Mistress of Evil, is te zien in de bioscoop. Ter ere van de nieuwe prent is Jolie momenteel bezig met haar perstoer en bezoekt ze premières over de hele wereld. Zo ook in Tokyo, waar de actrice een werkelijk schitterende verschijning maakte met haar oudste zoon Maddox en oudste dochter Zahara aan haar zijde.

Angelina Jolie in Ralph & Russo

V0or de gelegenheid pakte Jolie flink uit. Zo zien we de 44-jarige actrice normaal gesproken in veel zwart en beige – zoals deze little black dress van Versace – maar nu koos ze voor een extreem glamoureuze couture-jurk van Ralph & Russo. Jolie was gehuld in een glinsterende, zilverkleurige jurk met franjes van het Britse modehuis. Ze maakte haar oogverblindende look af met een paar zilveren hakken en lange diamanten oorbellen in bladvorm. Maddox en Zahara waren allebei gekleed in het zwart en matchten daarmee heel goed met hun stijlvolle moeder.

'Maleficent: Mistress of Evil' Japan Premiere
Angelina Jolie met dochter Zahara en zoon Maddox.
Jun SatoGetty Images

Maleficent: Mistress of Evil

Angelina Jolie, die binnenkort ook te zien is als de nieuwe Marvel-superheldin, speelt de hoofdrol in de nieuwe Disney-film Maleficent: Mistress of Evilhaar tweede rol als de "slechte" heks uit Doornroosje. In de nieuwe film wil Maleficents petekind Aurora trouwen met prins Philip, maar daar is zij het niet mee eens. Daarmee komt haar relatie met Aurora in gevaar, vooral als de moeder van de prins, koningin Ingrid (gespeeld door Michelle Pfeiffer) probeert Aurora en Maleficent tegen elkaar op te zetten. De donkere krachten van Maleficent lijken opnieuw terug te komen en al met al zorgt dat voor nieuwe spanningen. De film draait vanaf 16 oktober in de Nederlandse bioscopen. Bekijk de trailer van de nieuwe film onderstaand.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl