Koningin Máxima omarmt de beige-trend in stijlvol pak tijdens bezoek aan Den Haag

De koningin werd gespot in een van de grootste trends van het afgelopen en huidige seizoen.

koningin-maxima-beige-trend-pak-natan
Patrick van KatwijkGetty Images

Koningin Máxima is als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap dinsdagavond aanwezig bij de presentatie van het jaarbericht van het midden- en kleinbedrijf. In perscentrum Nieuwspoort in Den Haag verscheen Máxima in een look waarmee ze de huidige populaire beige-trend volledig omarmt met een toepasselijke royal twist.

Máxima’s beige look

Het rapport dat werd uitgereikt moet inzicht geven in de economische situatie van de midden- en kleinbedrijven van Nederland. Op deze manier kan het comité, waar Máxima al enkele jaren lid van is, beleidsadvies geven voor toekomstige vernieuwingen van bedrijven. Voor het evenement ging Máxima gehuld in een van de meest opvallende trends van het afgelopen en huidige seizoen, de full-beige look.

Tijdens de presentaties van de Lente/Zomer 2019 collecties afgelopen herfst, werden de catwalks gedomineerd door de kleurtint bij shows van onder meer Burberry, Chloé en Chanel. Snel volgde de wereldwijde belangstelling voor de kleur en steeg de online zoektocht naar beige looks van de shows met 118 procent, zo stelt de Amerikaanse Vogue. Mening streetstyle ster wordt sindsdien tijdens fashion week dan ook gespot in een beige look, die vaak wordt bestempeld als de grootste trend van 2019.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Koningin Máxima gaat volledig mee in de trend, en geeft haar eigen klassieke draai aan de veel gespotte look. De koningin draagt een tweedelig pak van modehuis Natan in de vorm van een wijdvallende pantalon gecombineerd met een aansluitende blazer met ceintuur. De koningin heeft haar haar opgestoken in een messy bun à la Meghan Markle, en combineert bij haar outfit nude-kleurige hakken, grote goudkleurige oorbellen en een chocker-achtige ketting voor een chique en moderne look.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima