Margot Robbie wandelt ton-sur-ton door New York

De Australische actrice laat zien dat slechts één kleurenpalet een zeer geslaagde look op kan leveren.

margot-robbie-new-york-look
Getty Images

Eerlijk is eerlijk: een ton sur ton-look pakt niet altijd even goed uit. Uiteraard geldt dat gegeven niet wanneer je actrice Margot Robbie bent, en elke outfit een vleugje Sharon Tate weet mee te geven. Zo verschijnt ze ditmaal van top tot teen in beige en bruin in New York: van laarzen tot zonnebril. Herfstkleuren galore it is.

Margot Robbie in herfstkleuren

De zogenaamde shirt dress zien we normaliter vooral terug in de zomer, maar kan ook prima in de herfst, waarvan hier akte. De jurk die Robbie draagt is van het label Mille, en gaat door onder de naam Jasmine Dress. Door het zwierige model blijft de zomer nog in het achterhoofd, terwijl koudere tijden óók niet vergeten worden, waarvoor dank aan de lange pofmouwen en knoopjes tot aan de hals.

Lange bruine laarzen

Margot hield haar look vrij neutraal (in tegenstelling tot deze Chanel-bruidslook) door de jurk met accessoires in gelijkgestemde kleuren te combineren. Zo koos ze voor klassieke bruine lederen laarzen van Loeffler Randall, de zogenaamde Gia Boots. Daarbij draagt ze tevens een bruine handtas in leer, subtiele gouden sieraden en een opvallende zonnebril in tortoise-print.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl