Koningin Máxima draagt look van Natan met kleurrijke asymmetrische hoed in New Delhi

De koningin maakte haar stijlvolle look af met een opvallend accessoire.

koningin-maxima-kleurrijke-hoed-new-delhi
Patrick van KatwijkGetty Images

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn momenteel aanwezig in India voor een vijfdaags staatsbezoek. Máxima maakte eerder al verschillende bijzondere verschijningen, en maakte vooral indruk met haar kleurrijke sari-jurk tijdens het staatsbanket eerder deze week. Koningin Máxima had wederom alle ogen op haar gericht toen ze arriveerde voor de opening van de India Tech Summit tijdens de tweede officiële dag van het staatsbezoek.

Koningin Máxima in kleurrijke hoed

De koningin zag er stralend uit toen ze samen met Willem-Alexander aankwam in het JW Marriott Hotel in New Delhi voor de 25e editie van de bijeenkomst. Voor het evenement was Máxima gehuld in een zijden jurk met een geplooide taille en pofmouwen, terwijl ze ondernemers ontmoette uit de wetenschaps- en technologie-industrie. Het ontwerp is naar de hand van Belgische ontwerper Edouard Vermeulen van modehuis Natan, een grote favoriet van Máxima.

 
Patrick van KatwijkGetty Images

De koningin combineerde haar stijlvolle jurk met een opvallend accessoire. Máxima koos voor een kleurrijke oranje hoed, versierd met blauwe, roze en oranje veren. De hoed heeft een bijzondere asymmetrische vorm waardoor hij direct in het oog springt. De ontwerper van het accessoire is nog onbekend. Bij haar look droeg Máxima een paar gouden oorbellen met kleurrijke edelstenen en bijpassende bruine hakken en een clutch. Het koninklijke paar bezocht later op de dag het iconische zandstenen en marmeren Mausoleum van Safdarjung, een historische heerser van de Indiase deelstaat Oudh.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Staatsbezoek aan India

De India Tech Summit vierde zijn 25-jarige bestaan en werd georganiseerd door de Confederation of Indian Industry (CII). Ruim 150 Nederlandse bedrijven namen deel aan het evenement die samenwerken met India op het gebied van landbouw, waterschappen en de gezondheidszorg. Later in de middag was het koninklijk paar aanwezig bij een publieke school voor het project Go-Girls-Go. Hierbij wordt gestreden voor een betere positie voor jonge meisjes gericht op scholing, veiligheid en gelijke rechten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima