Koningin Máxima verschijnt in nooit eerder gedragen high-street looks in Mumbai

De koningin verrast met haar gloednieuwe looks tijdens het staatsbezoek in India.

Máxima-high-street-looks-Mumbai
Patrick van KatwijkGetty Images

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen op uitnodiging van president Ram Nath Kovind een staatsbezoek aan de Republiek India. Het koninklijke koppel bezocht de afgelopen dagen verschillende evenementen in het land, waar de koningin verscheen in bijzondere looks van Natan en Jan Taminiau. Tijdens de derde dag van het staatsbezoek woonden de koning en de koningin meerdere activiteiten bij ter ondersteuning van de Nederlandse relatie met India in Mumbai. Tijdens deze dag koos Máxima voor verschillende high-street looks, waaronder een gloednieuw en - geheel toepasselijk - oranje ontwerp.

Máxima’s high-street look van Sandro

De derde dag van de royal tour van koning Willem-Alexander en koningin Máxima bevatte een gevarieerd programma. In de ochtend was het koningspaar aanwezig bij de organisatie Tiny Miracles in Mumbai. Deze organisatie ondersteunt gemeenschappen in arme buurten door het creëren van duurzame werkgelegenheid. Willem-Alexander en Máxima kregen een rondleiding door een werkplaats waar Indiase vrouwen producten van Nederlandse ontwerpers maken.

King Willem-Alexander Of The Netherlands And Queen Maxima : State Visit : Day Three In Mumbai
Patrick van KatwijkGetty Images

Tijdens dit bezoek ging Máxima gehuld in een casual look van het high-street merk Sandro Paris. Máxima gaf de kobaltblauwe linnen jurk van het Franse merk een royal twist door een hoedenontwerp erbij te combineren van de ontwerper Natan. Dit is de eerste keer dat Máxima wordt gezien in het ontwerp, die nu met korting wordt aangeboden op de webshop van Sandro Paris.

Koninklijke look van Natan

Tijdens de middag was het koninklijk paar aanwezig bij de zogeheten FIA High-Level Discussion waar Indiase bedrijven spraken over hun werkrelatie met Nederland. De dag werd vervolgd met een bezoek aan het Indo-Dutch Port Forum dat in het teken stond van innovatieve samenwerking tussen beide landen. Máxima koos tijdens dit evenement voor een turquoise look in de vorm van een mousseline-jurk met een half-transparante en geplooide halslijn van modehuis Natan. Ook dit ontwerp bevat een opvallende hoed, gemaakt door Fabienne Delvigne. Later op de dag opende Máxima in dezelfde outfit de expositie Indo-Nederlandse interacties in de tijd van Rembrandt in het Chhatrapati Shivaji Museum.

King Willem-Alexander Of The Netherlands And Queen Maxima : State Visit : Day Three In Mumbai
Patrick van KatwijkGetty Images

In het oranje met look van Zimmermann

Ter afsluiting van de dag waren Máxima en Willem-Alexander aanwezig bij een ontmoeting met de Nederlandse Vereniging in India, waar het koningspaar Nederlanders ontmoetten die woonachtig zijn in het land. De ceremonie werd afgesloten met een speciale tulpenprojectie op de Gateway of India, een monument bij de haven van Bombay.

King Willem-Alexander Of The Netherlands And Queen Maxima : State Visit : Day Three In Mumbai
Patrick van KatwijkGetty Images

Voor het avondprogramma verruilt Máxima haar blauwe look voor een toepasselijk ontwerp in het oranje. De linnen bloemenjurk is van het Australische merk Zimmermann en bevat een hoge hals en volumineuze pofmouwen. Maxima droeg de jurk nooit eerder. De zogeheten Veneto-jurk van Zimmermann is afkomstig uit diens Lente/Zomer 2019 collectie en is hier te verkrijgen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima