Koningin Máxima gaat van top tot teen in koninklijk oranje tijdens staatsbezoek in India

In de nationale kleur sluit Máxima het bezoek aan India af.

koningin-maxima-oranje-look-india
Patrick van KatwijkGetty Images

Vorige week waren koning Willem-Alexander en koningin Máxima op staatsbezoek in India, op uitnodiging van de Indiase president Ram Nath Kovind. Tijdens hun bezoek deed ons koningspaar verschillende plaatsen aan, waaronder New Delhi en Mumbai. In die vijf dagen zagen we Máxima in de ene na de andere stijlvolle outfit, met als afsluiting een compleet oranje look van haar favoriete modehuis Natan.

Máxima in koninklijk oranje

Aan het einde van hun staatsbezoek in India bezochten Willem-Alexander en Máxima de staat Kerala. Daar maakten zij een rondvaart op de zogeheten backwaters, gelegen bij de stad Alleppey. Het gebied is in het verleden meermaals getroffen door grote overstromingen. Het koningspaar ging in gesprek over hoe Nederland eventueel kan helpen bij het voorkomen van toekomstige overstromingen. Voor de gelegenheid was koningin Máxima gekleed in een oranje kanten jurk van Natan, ontworpen door Edouard Vermeulen. Haar bijpassende oranje fascinator is een ontwerp van Fabienne Delvigne.

King Willem-Alexander Of The Netherlands And Queen Maxima State Visit To India - Day 5
Patrick van KatwijkGetty Images

India-garderobe

In vijf dagen tijd heeft Máxima een indrukwekkend aantal modieuze looks neergezet. Zo schitterde onze koningin tijdens het staatsbanket in een prachtige, gebloemde one-shoulder sari van de Nederlandse ontwerper Jan Taminiau, zagen we haar bij aankomst in een blauwe kanten jurk van Natan en een rood broekpak van de Nederlands-Deense Claes Iversen, en toonde de koningin gedurende de week gloednieuwe high-street looks. Tijdens het afsluitende diner van hun royal tour zagen we Máxima nogmaals in een oogverblindende one-shoulder sari – wederom een creatie van Taminiau – die ze combineerde met goudkleurige plateau-hakken, een velvet groene clutch en diamanten sieraden.

King Willem-Alexander Of The Netherlands And Queen Maxima : State Visit : Day Four In India
Patrick van KatwijkGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima