Jennifer Lopez draagt een over-de-top bruidsjurk van Zuhair Murad door de straten van New York

Is dit een voorproefje van wat de verloofde zangeres gaat dragen op haar grote dag?

Celebrity Sightings in New York City - October 17, 2019
James DevaneyGetty Images

Ze mag dan inmiddels een leeftijd hebben bereikt van 50 (!) jaar, Jennifer Lopez weet ons altijd nog te verrassen. Zo sloot ze afgelopen Milaan Fashion Week nog de show van Versace op spectaculaire wijze in de iconische jungleprint-jurk uit 2001. Nu weet de zangeres weer alle ogen op zich gericht te krijgen. Deze keer droeg J. Lo geen Versace, maar een fonkelende, over-de-top bruidsjurk van Zuhair Murad. Waar dan, vraag je je misschien af. Gewoon, op straat in New York.

jennifer-lopez-zuhair-murad-bruidsjurk
Getty Images

J. Lo in bruidsjurk

We weten dat Jennifer Lopez momenteel verloofd is met haar geliefde Alex Rodriguez, die haar in maart dit jaar op romantische wijze ten huwelijk vroeg. Dus toen de zangeres slash actrice opeens in een bruidsjurk over straat liep in New York, draaide de geruchtenmolen overuren. Zouden de twee al getrouwd zijn? Niets is minder waar, want J. Lo's extravagante look was niet bedoeld voor haar eigen bruiloft, maar voor de film Marry Me waarin ze binnenkort te zien is. Op dit moment zijn de opnames in volle gang. De film – waarin ook Owen Wilson te zien is – staat gepland voor volgend jaar.

Celebrity Sightings in New York City - October 17, 2019
James DevaneyGetty Images

Ook al gaat Lopez niet echt trouwen in de spraakmakende jurk, het ontwerp is hoe dan ook noemenswaardig. De zangeres draagt in Marry Me een letterlijke schitterende creatie van de Libanese ontwerper Zuhair Murad, een met kralen en pailletten bezaaide trouwjurk uit de Couture Herfst 2019 collectie die Murad in juli showde tijdens couture week in Parijs. Of Jennifer ook een ontwerp van zijn hand zal dragen tijdens haar eigen bruiloft blijft afwachten. In elk geval zal de zangeres er een spektakel van maken dat wellicht opnieuw het internet breekt.

Haute couture, Fashion, Fashion model, Gown, Dress, Clothing, Wedding dress, Bridal clothing, Shoulder, Bridal accessory,
Zuhair Murad Couture Herfst 2019.
Carlo ScarpatoImaxtree


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl