Meghan Markle draagt haar kleurrijke zwangerschapsjurk opnieuw in Londen

Dit is de eerste publieke verschijning van Meghan sinds haar openhartige TV-interview.

meghan-markle-paarse-zwangerschapsjurk
Karwai TangGetty Images

Meghan Markle maakte gister haar eerste publieke verschijning sinds het uitkomen van de openhartige TV-documentaire Harry & Meghan: An African Journey. De hertogin bracht een solo-bezoek aan de One Young World Summit in Londen. Voor de gelegenheid ging Meghan gehuld in een opvallende kleurrijke look die we eerder zagen tijdens haar zwangerschap van baby Archie.

Meghans zwangerschapsjurk

Tijdens de openingsceremonie van het evenement droeg Meghan een aubergine-kleurige satijnen midi-jurk. De jurk is van het merk Aritzia en was omgerekend voor 45 euro te koop (hij momenteel is uitverkocht). Bij haar kleurrijke look combineerde Meghan donkerblauwe suède hakken van Manolo Blahnik met een brede blokhak. In tegenstelling tot andere beroemdheden, aarzelt Meghan Markle niet om een outfit meerdere keren te dragen. Meghan droeg de jurk in januari dit jaar toen ze zes maanden zwanger was van Archie. Toen combineerde ze het ontwerp met een opvallende rode jas van het Canadese merk Sentaler.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dit is de derde keer dat Meghan deelneemt aan de top. Al voordat ze lid werd van het Britse koningshuis was Meghan onderdeel van het evenement. Zo sprak de hertogin in 2014 tijdens een panel over gender stereotype in de media en was ze in 2016 adviseur voor de top in Canada. Dit jaar verschijnt ze voor het eerst in hoedanigheid als lid van de Britse koninklijke familie en zal ze later deze week een rondetafelgesprek organiseren met verschillende One Young World-leiders om de kwestie van gendergelijkheid wereldwijd bespreekbaar te maken.

Openhartig interview royal tour

Meghans publieke verschijning komt na haar openhartige TV-interview in de documentaire Harry & Meghan: An African Journey. Hierin sprak de hertogin over de tol die alle negatieve media-aandacht eist. 'Nee, ik ben niet oké', concludeerde Meghan over de kritiek die ze over zich heen heeft gekregen terwijl ze zwanger was van haar eerste kind Archie. 'Ik heb het echt geprobeerd, maar je moet je gelukkig kunnen voelen. Ik heb echt geprobeerd het Britse idee van een stiff upper lip over te nemen. Ik wist dat dit nooit gemakkelijk zou zijn, maar ik dacht wel dat het fair zou gebeuren, en dat vind ik erg moeilijk.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle