Zo moeder, zo dochter: Gigi Hadid en Yolanda Hadid dragen precies dezelfde outfit

Voor velen misschien een awkward moment, maar niet binnen de Hadid-familie.

gigi-hadid-yolanda-hadid
Raymond HallGetty Images

Hetzelfde dragen als je moeder? Wat voor veel dochters misschien een awkward moment is, lijkt voor Gigi Hadid een stuk gewoner te zijn. Met voormalig supermodel Yolanda Hadid als moeder is het namelijk niet vreemd dat de twee af en toe hun garderobe delen. En het bewijs daarvan is nu hier; zo droegen Gigi en Yolanda exact dezelfde outfit in New York, slechts een maand na elkaar.

Het twinning-moment van Gigi en Yolanda Hadid

Tijdens New York Fashion Week in september werd Gigi Hadid – die bekend staat om haar streetstyle-looks, vooral tijdens de internationale modeweken – gezien in een full white look: een kasjmieren broek en bijpassende trui van modelabel Naked Cashmere. Het 24-jarige model combineerde haar outfit met een sportieve cropped tee en een smaragdgroene tas van Louis Vuitton.

Street Style - New York Fashion Week September 2019 - Day 7
Christian VierigGetty Images

Afgelopen week droeg moeder Yolanda Hadid precies dezelfde kasjmieren set op de straten van New York, maar dan met een paar sneaker-boots en zilveren oorringen. In tegenstelling tot Gigi had het voormalig supermodel de trui aangetrokken, in plaats van om haar schouders geslagen zoals haar dochter. Zowel de trui als de broek zijn nog verkrijgbaar via de website van Naked Cashmere – ook in het zwart.

Celebrity Sightings In New York City - October 09, 2019
GothamGetty Images

Moeder en dochter

Yolanda Hadid (geboren als Yolanda Van den Herik) is de moeder van Gigi en Bella Hadid (die de cover van Vogue's novembernummer siert), en hun broertje Anwar Hadid. Hoewel alle kinderen van Yolanda haar modellenlooks hebben geërfd, zijn het vooral Gigi en Bella die sprekend op hun moeder lijken (net als al deze beroemde kinderen, trouwens). Naast hun goede looks delen moeder en dochters dus ook hun stijlgevoel, waar bovenstaande het bewijs van is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid