Dakota Johnson verschijnt in opvallende bruidslook met croptop van Brandon Maxwell

Introduceert de actrice hiermee een gloednieuwe wedding trend?

dakota-johnson-bruidslook-brandon-maxwell
Steve GranitzGetty Images

Gaat Dakota Johnson trouwen? Dat niet, maar de actrice zag er wel oogverblindend uit in een hagelwitte bruidslook van Brandon Maxwell tijdens de Governors Awards 2019 in Los Angeles. Niet de typische trouwjurk, vooral door het feit dat de "jurk" uit en maxi-rok en croptop (of moeten we zeggen: beha?) bestaat. Zet de actrice hiermee een nieuwe bridal trend in gang?

Dakota Johnson in Brandon Maxwell

Dat Dakota Johnson de show stal op de rode loper van de Governors Awards (de jaarlijkse awardceremonie georganiseerd door Academy of Motion Picture Arts and Sciences), mag duidelijk zijn. Zo droeg de 30-jarige actrice een bridal-inspired look van de Amerikaanse ontwerper Brandon Maxwell, bestaande uit een volumineuze maxi-rok en een bijpassende, ultrakorte croptop.

Academy Of Motion Picture Arts And Sciences' 11th Annual Governors Awards - Arrivals
Steve GranitzGetty Images

De look is afkomstig uit de gloednieuwe Lente/Zomer 2020-collectie van Maxwell, die de ontwerper presenteerde tijdens afgelopen New York Fashion Week. De croptop in combinatie met een baljurk-achtige rok is inmiddels kenmerkend geworden voor de ontwerper, en kwam volop terug in de collectie. Johnson maakte haar head-turning look af met een paar diamanten oorhangers van Messika en een vampy make-up look.

Gown, Fashion model, Dress, Wedding dress, Clothing, Fashion, Haute couture, Bridal clothing, Bridal party dress, Shoulder,
De "wedding dress" van Brandon Maxwell tijdens zijn Lente/Zomer 2020 show in New York.
Salvatore DragoneImaxtree

Wedding trend?

Of de mini-croptop een nieuwe wedding trend gaat worden, moeten we nog afwachten. Wellicht dat bridal ontwerpers de look oppikken en complete collecties ontwerpen met een ontbloot middenrif. Who knows, maar de top slash luxe beha is in ieder geval een groot succes – al helemaal in combinatie met een power suit, zoals Emily Ratajkowski en Gigi Hadid laten zien. Zo werden de "hyperluxe beha's" al gespot op de catwalk bij onder andere Loewe, Dior, Chloé en dus ook bij Brandon Maxwell. Het zal niet lang meer duren voordat de trend massaal opgepakt wordt, en binnenkort misschien ook in de wedding scene.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl