Jennifer Aniston laat zien dat je een little black dress ook gewoon in de regen kan dragen

Come rain or shine, een LBD is altijd een goed idee, aldus de 50-jarige actrice.

jennifer-aniston-little-black-dress
James DevaneyGetty Images

Het regent pijpenstelen in New York, maar daar trekt Jennifer Aniston zich niets van aan. De Friends-actrice verscheen gisteren in een little black dress in de regen, onderweg naar de opnames van The Late Show with Stephen Colbert. Daar was Aniston te gast om te spreken over haar nieuwe serie met Reese Witherspoon. Ze zag er ongelooflijk chic uit in de zwarte strapless jurk van Prada, die blijkbaar ook nog eens multifunctioneel is.

Come rain or shine

Of het nu regent of niet, een little black dress kan altijd. Daar is Jennifer Aniston het levende bewijs van (ook als het een leren variant van Celine betreft). Zonder een spatje te krijgen op haar zwarte strapless midi-jurk van Prada en haar zwarte sandalen van Christian Louboutin, verscheen de actrice effortlessly chic in de show van Stephan Colbert. Een look waarvan niet alleen wij, maar ook de presentator onder de indruk was. Toen Jennifer onthulde dat de riem met een deel van de jurk afneembaar is, kon Colbert het niet laten om er een chique cape van te maken. Daarmee benoemde hij Aniston als 'superheld'. Als je je ooit hebt afgevraagd hoe de actrice eruitziet als superheldin, word je niet teleurgesteld. Bekijk het fragment hieronder (vanaf 04:00).

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Friends-reünie

Nadat Jennifer tot superheldin werd benoemd en de twee over haar nieuwe serie The Morning Show hadden gebabbeld, kon Colbert het niet laten om de actrice te vragen naar de veelbesproken Friends-reünie. Toen Jennifer een aantal weken geleden haar debuut maakte op Instagram deelde ze een foto van de complete Friends-cast. Daarmee suggereerde de actrice dat er een officiële reünie aan zat te komen. Eerder bevestigde ze tijdens een interview bij The Ellen DeGeneres Show al dat de groep met iets nieuws bezig is, maar meer wilde Aniston niet kwijt. Het enige wat ze erover kon zeggen tegenover Colbert was: 'Er gaat iets gebeuren.' Het blijft dus afwachten wat de zes vrienden voor ons in petto hebben.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl