Kaia Gerber en Cindy Crawford verschijnen matchy-matchy in Beverly Hills

Het houdt maar niet op met die winning moeder-dochtermomenten.

kaia-gerber-cindy-crawford-looks
Stefanie Keenan / Getty Images

We blijven het zeggen, maar oh, wat is het ook écht zo: Kaia Gerber begint met de dag steeds meer op haar moeder Cindy Crawford te lijken. Bewijsvorming komt wederom in nieuwe looks van het duo, die ze toonden tijdens een benefietgala in Beverly Hills.

Persoonlijke twist

Dat het begrip "supermodel" in de genen zit, blijkt maar weer. Kaia en Cindy lieten tijdens het gala niet alleen zien dat ze qua uiterlijk op elkaar lijken, maar ook aardig dezelfde persoonlijke stijl hebben. Zo verschenen ze in een gecoördineerd ensemble, terwijl ze wél allebei een eigen draai aan de look gaven.

Cindy Crawford en Kaia Gerber

Zo kiest Cindy voor een zwarte cocktailjurk met hoge hals, voorzien van een barokprint. Later op de avond draagt ze een zwart, lederen jack over haar schouders, voor een mooie casual touch. Kaia verscheen tevens in het zwart, maar koos juist voor een flared broek. Daarbij droeg ze een zwarte cardigan met wijde mouwen, en liet daarbij het merendeel van de knoopjes open. Haar gehele look is afkomstig van de lente/zomer 2020 collectie van Khaite.

Beautylook

Zowel Cindy als Kaia droegen hun haar los, mét middenscheiding. Het enige verschil tussen hun kapsel zit 'm in de lengte, want Kaia besloot recent de schaar in haar lokken te zetten.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl