Naomi Campbell verschijnt van top tot teen in glinsterend Versace

En doet daarmee het woord 'supermodel' maar weer eens eer aan.

naomi-campbell-versace-dress-lacma
David Crotty / Getty Images

Als iemand weet hoe ze glitters recht aan moet doen, dan is het Naomi Campbell wel. Het 49-jarige supermodel slash (vlijmscherpe) activiste verscheen tijdens het LACMA Art and Film Gala als een totale bombshell, met een glinsterende jurk van Versace rondom haar (ja, nog steeds) atletische lijf.

LACMA Art and Film Gala

Het zogeheten LACMA Art and Film Gala (dit jaar presented by het Italiaanse modehuis Gucci) vond afgelopen weekend plaats in het iconische museum in Los Angeles zelf. Traditiegetrouw komen ieder jaar weer een hoop beroemdheden af op het evenement. Dat gold ook voor dit jaar, met gasten als Brie Larson, Salma Hayek, Jared Leto en Sienna Miller. Anderson Paak and the Free Nationals waren op hun beurt aanwezig om op te treden voor de in totaal 800 aanwezigen.

Naomi Campbell in Versace

Ook '90s supermodel Naomi Campbell was van de partij. Voor het evenement koos het Britse model voor een prachtige rode jurk, afkomstig van Atelier Versace. Het nauwsluitende couture-stuk heeft transparante delen bij Naomi's nek en zij, maar laat nog maar net haar bijpassende rode peep-toe hakken (en matching rode teennagels) zien. De Swarovski-diamanten die de jurk van top tot teen bedekken, geeft de look van het model een enorme (sexy) Jessica Rabbit-vibe. Voor dat extra vleugje disco koos Saint-Laurent icoon Naomi voor volumineuze krullen, in combinatie met (uiteraard) glinsterende, roze oogschaduw. Een fonkelende (al die oogverblindende) look waarmee het model bewijst dat ze nog altijd de show weet te stelen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl