Van Catwoman naar catsuit: Bella Hadid van top tot teen in het zwart tijdens CFDA/Vogue Fashion Fund Awards

Afgelopen weekend zagen we Bella nog als Michelle Pfeiffers "Catwoman", nu kiest het model voor een catsuit van Alexander Wang.

bella-hadid-catsuit
Jamie McCarthyGetty Images

Bella Hadid is niet alleen supermodel (en het gezicht van Vogue's novembernummer), ook lijkt ze zo door het leven te kunnen als de nieuwe "Catwoman". Op het feestje van collega en goede vriendin Kendall Jenner maakte het model al een verschijning als Michelle Pfeiffers versie van de katachtige superheldin. Tijdens de CFDA/Vogue Fashion Fund Awards 2019 deed ze dat nog een dunnetjes over, maar dan in een zwarte catsuit van Alexander Wang.

Bella in zwarte catsuit

Op maandagavond kwam de fashion crowd bijeen om de CFDA/Vogue Fashion Fund Awards 2019 bij te wonen in New York. Modellen als Gigi Hadid, Ashley Graham en Taylor Hill en de half-Nederlandse Bella Hadid maakte haar opwachting, en wel met ontwerper Alexander Wang aan haar zijde (die zelf een CVFF-winnaar was in 2008). Hij was dan ook degene die het model mocht kleden voor de avond. Bella droeg een zwarte catsuit die niet zou misstaan in een remake van Catwoman of een Batman-film. Hoewel het fluwelen pak Bella's lichaam volledig bedekte, sloot het ontwerp erg nauw aan waarmee het 23-jarige model een vampy look neerzette. Om het geheel extra kracht bij te zetten, combineerde Bella haar catsuit met een sparkly avondtasje, puntige schoenen en zwartomrande ogen met cat-eye.

Catwoman

Hoewel Halloween inmiddels achter de rug is, genieten we nog steeds na van alle extravagante en bizarre kostuums van beroemdheden. Zo ging Heidi "Queen of Halloween" Klum weer all out, channelde Kim Kardashian een heus icoon en gingen er een heleboel celebrities verkleed als elkaar. Ook tijdens Kendall Jenners birthday bash van afgelopen weekend was het raak: modellen als Gigi en Bella Hadid, Emily Ratajkowski en Hailey Bieber verschenen volledig uitgedost op "Kenny's" verjaardag. Terwijl zus Gigi transformeerde in The Mask (ja, inclusief groene schmink), koos Bella ervoor zich te kleden als Catwoman. Een look die ze – met haar slanke lichaam en vampy uitstraling – heel goed kan hebben en waarvan het model overduidelijk nog even geen afscheid kon nemen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid