Covermodel Anna de Rijk in de mooiste feestpakken van het seizoen in Parijs

Neem een kijkje achter de schermen bij de covershoot met Anna de Rijk in Parijs voor Vogue's decembernummer.

December is in zicht en dat betekent dat het niet lang meer duurt voordat party season aanbreekt. In plaats van een fonkelende feestjurk kies je dit seizoen voor een heuse party suit. Van een klassieke smoking tot blote benen, het pak komt deze feestmaand in allerlei vormen en maten. Vogue's covermodel Anna de Rijk doet het voor, en wel op straat in Parijs. Gekleed in de mooiste feestpakken van dit najaar wandelt, struint en springt ze op de straten van de Franse hoofdstad. Neem een kijkje achter de schermen van de covershoot waarbij Anna's party looks – gestyled door Dimphy den Otter – je inspiratie mogen zijn voor je eigen feestgarderobe.

Alles over eveningwear voor de feestmaand én genieten van eten (zonder schuldgevoel!) lees je in Vogue's decembernummer, die vanaf donderdag 7 november in de winkel ligt en je online hier bestelt.

Video: Laura Rijnties


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl