Meghan Markle kiest voor statement accessoires bij herdenking in Londen

De hertogin van Sussex bezocht voor het eerst The Field of Remembrance, in nagedachtenis aan alle Engelse oorlogshelden.

meghan markle field of remembrance londen
Getty Images

Op donderdagochtend hebben Meghan Markle en prins Harry the Field of Remembrance bezocht, de 'herdenkingstuin' bij het Westminster Abbey in Londen. Voor de openingsceremonie, die als hommage aan alle Engelse oorlogshelden dient, koos Meghan voor een compleet donkerblauwe look met opvallende accessoires.

The Field of Remembrance

De ceremonie vindt jaarlijks een paar dagen voor Remembrance day plaats, dat altijd op 11 november wordt gehouden. Op die dag worden in Engeland de slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog herdacht. The Field of Remembrance, dat bestaat uit tienduizenden kruizen met namen van oorlogsslachtoffers, wordt jaarlijks geopend door leden van de koninklijke familie. Meghan was daar afgelopen donderdag voor het eerst ook bij aanwezig. Voor de gelegenheid koos ze voor een chique donkerblauwe jas van het luxe label Sentaler, gecombineerd met een leren riem rondom haar taille.

Meghan's look

Onder de jas droeg Meghan een lange, zwarte jurk, vergezeld door zwarte afzaklaarsen van Tamara Mellon. Daarbij koos ze voor twee opvallende accessoires: leren, zwarte handschoenen en een fluwelen hoofddeksel van de bekroonde Ierse hoedenontwerper (ook wel miliner) Philip Treacy. Uiteraard droeg ze op haar jasje ook een rode klaproos, omdat de poppy als het symbool voor de nagedachtenis dient.

meghan-markle-look-field-of-remembrance
Karwai Tang / Getty Images

Herdenkingsbijeenkomsten in Engeland

De hertog en hertogin van Sussex hebben allebei een herdenkingskruisje op een groter kruis vol met rode klaprozen geplaatst. Vervolgens werd er twee minuten stilte gehouden. De herdenkingstuin is een week open. De komende dagen zullen Meghan en Harry, maar ook andere leden van de Britse koninklijke familie, nog aanwezig zijn bij andere herdenkingsbijeenkomsten.

meghan-markle-prins-harry-field-of-remembrance 
Karwai Tang / Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl