Kate Middleton brengt een kleine ode aan prinses Diana met deze look

Haar schoonmoeder, Lady Di, leeft zo nog steeds voort.

kate-middleton-oorbellen-diana
Neil Mockford / Getty Images

Kate Middleton en prins William waren afgelopen donderdag aanwezig bij de lancering van een nieuwe organisatie in Londen. De hertogin van Cambridge droeg voor de gelegenheid niet alleen een blauwe belted dress van één van haar favoriete ontwerpers, maar ook, bijzonder genoeg, oorbellen van prinses Diana.

Kate's look

Kate's jurk is van Emilia Wickstead, de Nieuw-Zeelandse designer waar ze regelmatig ontwerpen van draagt. Het exemplaar - dat tot net boven de knie valt - heeft lange mouwen, een hoge nek en een riem om de taille. Ze combineert de jurk met de bekende "poppy broche" (die schoonzus Meghan Markle hier ook draagt), een lederen zwarte clutch en hakken van Jimmy Choo, een andere favoriet van de hertogin.

kate-middleton-oorbellen-diana-look 
Eamonn M. McCormack / Getty Images

Oorbellen van Diana

Toch komt de speciale touch vooral van haar oorbellen, die volgens People ooit door de iconische prinses Diana gedragen zijn. De sieraden bestaan uit diamant en saffier en werden door Diana met twee drops gedragen, terwijl Kate liever voor één drop kiest. Kate heeft de oorbellen door de jaren heen al vaker in gehad, en passen perfect bij haar verlovingsring, die ook aan Diana toebehoorde. Prins William en Harry hebben de sieradencollectie van hun moeder geërfd, waarvan de inhoud maar nauwelijks publiekelijk getoond wordt. Nu ze getrouwd zijn, wordt verwacht dat we steeds vaker een blik op de fantastische juwelen van Diana kunnen werpen; ditmaal gedragen door Meghan of Kate.

kate-middleton-oorbellen-diana
Getty ImagesThis content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton