Hailey Bieber laat zich met deze nieuwe look weer inspireren door prinses Diana

Ze toont wederom een look waar je Lady Di in uit had kunnen tekenen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Als íemand groot fan is van de stijl van prinses Diana, is het Hailey Bieber wel. Ze verschijnt in de ene na de andere look die geïnspireerd voelt op de iconische Lady Di, en lijkt de obsessie voorlopig nog geen halt toe te willen roepen. Ook nu kiest Hailey voor een sportief 90's-ensemble, dat rechtstreeks uit de kast van Diana lijkt te komen.

Iconische looks van Diana

Prinses Diana leeft om talloze redenen nog altijd voort, maar één daarvan is haar feilloze gevoel voor mode. Het koninklijke stijlicoon verscheen merendeels in elegante (bal)jurken, maar werd óók vaak geroemd om de manier waarop ze sportkleding altijd een high fashion twist wist te geven. De iconische foto's in haar oversized "Fly Atlantic" sweatshirt zijn daar misschien wel het meest exemplarisch voor. Die look – inclusief perzikkleurig fietsbroekje en chunky sneakers – zat ook bij Hailey Bieber schijnbaar nog vers in het geheugen, want afgelopen dinsdag wandelde de kersverse echtgenote richting de sportschool in een soortgelijke outfit.

prinses-diana-sweater-look-hailey-bieber 
Anwar Hussein / Getty Images

Hailey Bieber als Lady Di

Hailey lijkt daarmee een gewoonte te maken van het doorspitten van Diana's beste looks. Afgelopen augustus verscheen ze niet voor niks met een rode oversized baseball-trui en zwart fietsbroekje in de Franse Vogue. De beelden (waarop ook hoge sokken, witte sneakers en een typische nineties-zonnebril hoogtij vierden) waren overduidelijk geïnspireerd door Lady Di's sportieve looks uit de late jaren tachtig én nineties. Hailey bedankte prinses Diana toen nog op Instagram voor haar nalatenschap op het gebied van mode en stijl.

Ook nu komen enkele typische stijlelementen weer terug in Haileys laatste look, waarvoor ze een baggy sweater van Vetements met een lange sportlegging van Set Active combineert. Ze maakt de look af met chunky sneakers van Adidas Orginals, een basketbalpet van VOUS Church en een zwarte schoudertas. Weer een ode aan de Britse prinses, die in 1997 kwam te overlijden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Prinses Diana