Niet alleen Hailey Bieber, maar ook Harry Styles haalt inspiratie uit prinses Diana's garderobe

De zanger put voor zijn opvallende look inspiratie uit de iconische stijl van Lady Di.

harry styles inspiratie prinses diana
Robert KamauGetty Images

Dat prinses Diana nog steeds een stijlicoon is voor velen, is geen verrassing. Van royals als Kate Middleton en Meghan Markle tot celebrities als Bella Hadid en Hailey Bieber, de stijl van de prinses blijft een grote inspiratiebron. In het rijtje sluit nu ook Harry Styles zich aan. De zanger en voormalig bandlid van One Direction verrast fans regelmatig met zijn mode-keuzes zoals zijn flamboyante Gucci-looks. Nu laat de zanger zich inspireren door de stijl van de iconische prinses Diana, op een letterlijke manier.

Harry Styles' Diana sweater

De zanger werd gezien in de straten van New York City in een look die in eerste instantie niet opvallend lijkt te zijn. Hoewel Harry's outfit niet 'Lady Di' schreeuwt, zal de kenner gelijk een specifiek item eruit pikken waarmee de zanger vrij direct inspiratie haalt uit de iconische stijl van de Britse prinses. Styles draagt, net zoals prinses Diana bijna veertig jaar geleden, een gebreide sweater bedekt met kleine witte schaapjes.

Sarah And Diana At Polo
Diana bij de polo match in 1983
Richard DavisGetty Images

Modejournalist Rachel Seville Tashjian ontdekte dat het vest van Styles erg leek op het ontwerp van een schaapjes-trui van prinses Diana. Prinses Diana droeg een vrijwel identieke variant in 1983 naar een polowedstrijd en combineerde het item met een wijde witte broek en rode pumps. Harry stylede de trui met een pinstripe broek en gestreepte blouse om in de Engelse sferen te blijven. Harry's mouwloze sweater is van het Franse modehuis Lanvin. De zanger droeg zijn look voor zijn optreden bij het Amerikaanse programma Saturday Night Live in de Amerikaanse stad. Vergeet de lelijke kersttruien, Styles laat zien dat je ook met een gebreide sweater stijlvol voor de dag kunt komen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hailey Bieber als Diana

Harry Styles sluit aan in het rijtje van vele celebrities die zich laten inspireren door de stijl van Lady Di. Een van de meest opvallende celebs die zich de laatste tijd veelvuldig hult in looks die rechtstreeks uit de kast van Diana lijken te komen, is Hailey Bieber. De newly wed verscheen eerder deze week nog in een sportieve look à la prinses Diana, waarin ze de stijl van de prinses wederom volledig eer aan doet en schitterde eerder in een shoot voor Vogue Paris, volledig geïnspireerd door casual looks van de Britse prinses.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Prinses Diana