Beyoncé schittert in nauwsluitende nude paillettenjurk en '1 miljard dollar'-clutch

De zangeres levert weer een look uit duizenden.

Ga er even goed voor zitten, want Beyoncé heeft waarschijnlijk één van haar beste (en meest glinsterende) looks ooit op haar Instagram gedeeld. De zangeres was op zaterdagavond aanwezig bij het Shawn Carter Foundation Gala, waarnaar ze een nude, nauwsluitende paillettenjurk droeg. Flawless is nog een understatement.

"1 miljard dollar"-clutch

Het betreffende foundation gala wordt georganiseerd door Jay Z, en is in het leven geroepen om jongeren een betere toekomst te kunnen bieden. Uiteraard was Queen Bey ook aanwezig, en voor de gelegenheid bespaarde ze niet op een glittertje meer of minder. Op Instagram deelt ze haar nude, nauwsluitende paillettenjurk van David Koma, die ze combineert met een "1 miljard dollar"-clutch. Daarmee doelen we niet op de prijs van haar accessoire, maar het feit dat de tas als een stapelbank biljetten oogt. Het thema van de avond was "casino", wat Bey maar al te goed heeft begrepen.

Beyoncé's beautylook

Voor haar beautylook kiest de 38-jarige zangeres voor dezelfde tinten. Zo draagt ze gouden oogmake-up en een glinsterende, naturel lipgloss. Haar donkerblonde lokken hangen los en wavy op haar schouders, met elegante, zilveren oorbellen om haar million dollar look af te maken. Beyoncé's verschijning maakt een hoop los bij haar volgers, die (terecht) benadrukken hoe fantastisch de jurk haar staat. Wederom een indrukwekkende look, zoals we van haar gewend zijn.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl