Bella Hadid channelt Madonna met iconische 'pointy' bra

De look van het model doet ons sterk denken aan Madonna's befaamde Jean Paul Gaultier-korset.

bella-hadid-madonna
Getty Images

Het 23-jarige model Bella Hadid poseert regelmatig in haar ondergoed, of dat nu voor Victoria's Secret of Rihanna's Savage x Fenty is. Dat het half-Nederlandse supermodel zich nu zelfverzekerder dan ooit tevoren voelt in lingerie, blijkt uit een recente Instagrampost. Zo deelt Bella een selfie waarop ze te zien is in een zwarte pointy bra, die ons tevens sterk doet denken aan Madonna's iconische Jean Paul Gaultier-korset uit 1990.

Bella Hadid als Madonna

Op de foto zien we het supermodel poseren voor de spiegel op de set van een fotoshoot in Londen. Bella is gehuld (voor zover haar lichaam bedekt is) in een zwart lingeriesetje met jarretels en kanten stockings. In haar hand heeft ze een glas likeur vast, dat de caption van de foto verduidelijkt: 'Je weet dat ik mijn Bourbon puur drink.' Dat is niet het enige wat opvalt aan de gewaagde foto. Zo toont haar zwarte pointy beha veel gelijkenissen met Madonna's Jean Paul Gaultier-korset slash beha, een ontwerp dat de zangeres begin jaren negentig droeg tijdens haar Blonde Ambition-tour. Zowel Bella's beha als Madonna's iconische look zijn sexy ontwerpen die zeker niet bedoeld zijn om als ondergoed te dragen, maar om een heuse femme fatale-look neer te zetten waar niemand omheen kan.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
Performance, Fashion, Human body, Blond, Performing arts, Corset, Fashion design, Performance art, Neo-burlesque, Model,
Madonna in 1990.
Getty Images

'Niet krachtig' in lingerie

Vorige week sprak Bella Hadid tijdens het Vogue Fashion Festival in Parijs nog over poseren in haar ondergoed en hoe Rihanna dat veranderd heeft met haar nieuwe Savage x Fenty-shows. 'Rihanna is fantastisch,' zegt het half-Nederlandse model. 'Voor mij was dat de eerste keer op een catwalk dat ik mij heel sexy voelde. Toen ik voor het eerst voor Fenty liep, deed ik ook andere lingerieshows waar ik mij nooit krachtig heb gevoeld in mijn ondergoed op de catwalk.' Daarmee doelde ze overduidelijk op de bekende Victoria's Secret shows, waarin het model drie keer meeliep. Bella zal vanaf nu nooit meer op de Victoria's Secret-catwalk hoeven lopen, want het lingeriemerk heeft eind vorige week aangekondigd te stoppen met dienst wereldberoemde Fashion Shows.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid