Kendall Jenner trekt zich niets aan van de mini-tas trend en gaat voor maximale grootte

Het model draagt de grootste Hermès Birkin tas die je ooit hebt gezien.

kendall-jenner-hermes-birkin
DIMITRIOS KAMBOURISGetty Images

Hoewel de mini-tas trend momenteel hoogtij viert – met als nieuwste toevoeging deze Valentino ieniemienie-tas van Lizzo – lijkt lang niet iedereen het daarmee eens te zijn. Neem een Kendall Jenner, die besloten heeft de trend aan zich voorbij te laten gaan. Dat bewijst het 24-jarige model met één van haar recente looks. Zo draagt de Kardashian-Jenner telg een Hermès Birkin van maximale grootte – gegarandeerd de meest gigantische tas die je ooit hebt gezien.

Kendall Jenners maxi Hermès Birkin

Afgelopen weekend werd Kendall Jenner gezien bij het appartement van goede vriendin en collega Gigi Hadid in New York, wederom gekleed in een casual off-duty look waarin het model regelmatig te zien is. Zo droeg Jenner een oversized blouse van flanel, een T-shirt met print en een zwarte flared broek van Dickies Girl die voor minder dan 30 dollar te koop is. In tegenstelling tot haar betaalbare broek droeg het Amerikaanse model een extravagante travel-size Hermès Birkin tas – de "Birkin Hac 50 Vintage Ardennes Black Leather Weekend bag" om precies te zijn – die over de toonbank gaat voor zo'n 10.000 dollar. En dan krijg je wat voor je geld, want de tas is van maximale grootte waardoor je er letterlijk alles in kwijt kan voor een lang weekend weg.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Van ieniemienie naar maxi

Gezien het straatbeeld momenteel gedomineerd wordt door tassen van het allerkleinste formaat, is Kendalls gigantische Birkin verfrissend te noemen. De laatste keer dat we een enorme designertas hebben gespot aan de arm van een model du moment was vorig jaar zomer, toen Gigi Hadid het internet brak met haar gigantische Chanel-tas. We zijn benieuwd of we in de nabije toekomst meer XXL-bags gaan zien, of dat nu op de straat is of op de catwalks van komend modeseizoen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl