Laat koningin Máxima's rode look de ultieme stijlinspiratie zijn voor de feestdagen

Ga voor koninklijk rood met Kerst à la Máxima.

koningin-maxima-rode-look-kerst
Patrick van KatwijkGetty Images

Bracht koningin Máxima vorige week nog een werkbezoek aan Pakistan, deze week is onze stijlvolle queen weer regelmatig te zien in ons eigen land. Zo verscheen ze afgelopen dinsdag nog in Utrecht – gehuld in één van de grootste trends van dit moment – en maakte Máxima gisteren haar opwachting tijdens de uitreiking van de Grote Prins Claus Prijs 2019 in het Koninklijk Paleis Amsterdam. Dat deed de koningin wederom in stijl, en wel in een rode look die perfect is voor Kerst.

Grote Prins Claus Prijs 2019

Voor de uitreiking van de prijs – die kunstenaars, denkers en organisaties eert voor hun culturele en artistieke werk – was koningin Máxima in het gezelschap van haar royal family. Zo stond niet alleen koning Willem-Alexander aan haar zijde, maar waren ook andere leden van de koninklijke familie aanwezig, waaronder prinses Beatrix, prins Constantijn, prinses Laurentien en prinses Mabel. De prijs ging naar beeldend kunstenaar Kamala Ibrahim Ishag uit Soedan.

Stijlinspiratie voor de feestdagen

Alle ogen waren echter op Máxima gericht, omdat de koningin wederom in een jawdropping look ten tonele kwam. Ze droeg een rode look die de ideale inspiratie vormt voor de feestdagen: een bordeauxrode jurk met kanten details en applicaties van de Nederlands-Deense ontwerper Claes Iversen, een felrode mantel en bijpassende schoenen en accessoires. Máxima droeg de look eerder tijdens een bezoek aan bezoek aan China in februari 2018, weet Modekoninginmaxima.nl.

Dutch Royal Family Attends Prince Claus Award Ceremony In Amsterdam
Patrick van KatwijkGetty Images

Máxima in het rood

Het lijkt wel één van Máxima's favoriete kleuren: rood. De koningin heeft in de afgelopen maanden verschillende stijlvolle looks neergezet in de kleur, van een felrode mantel in de stijl van een royal Roodkapje tot een koninklijke rode jurk met zigzag-motief van Jan Taminiau. Laten we ook zeker niet Máxima's rode look tijdens afgelopen Prinsjesdag in september vergeten, evenals deze satijnen wijnrode look met flaphoed van vorig jaar. Stuk voor stuk modische looks van onze koningin die ook voor de aankomende feestdagen de nodige stijlinspiratie biedt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima